tag:blogger.com,1999:blog-32510561.post116407318994985612..comments2023-11-03T11:57:23.722+03:00Comments on ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI: PATLICANLI BÖREKİTAS ve TALAŞ BÖREĞİZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALIhttp://www.blogger.com/profile/09941825504772370640noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-43569042044075944112010-10-16T00:31:44.995+03:002010-10-16T00:31:44.995+03:00Blogunuzu yeni farkettim, elinize sağlık tarifleri...Blogunuzu yeni farkettim, elinize sağlık tarifleriniz mükemmel.. <br /><br />Sevgiler∂єкσяαρѕυωαѕуσηhttps://www.blogger.com/profile/09798118743215517771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-12485898613261110402007-04-07T13:37:00.000+03:002007-04-07T13:37:00.000+03:00tarifler için teşekkürlertalaş böreğinin nasıl yap...tarifler için teşekkürler<BR/>talaş böreğinin nasıl yapıldığını araştırıken sizin sitenize denk geldim. güzel tarifler olmasının yanında her aşama için resimler koymanız da ayrı bir güzellik katmış ellerinize sağlık :))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164415059505695692006-11-25T02:37:00.000+02:002006-11-25T02:37:00.000+02:00MERHABA IŞIL'CIĞIIIM,Aynı poğaça hamuru gibi kulak...MERHABA IŞIL'CIĞIIIM,<BR/>Aynı poğaça hamuru gibi kulak memesi kıvamında ve ele yapışmayan yumuşak bir hamur olması gerekiyor.<BR/><BR/>CANIM GÜL'CÜĞÜÜÜM,<BR/>Beğenmiş olmanıza gerçekten çok çok sevindim;))Siz yeterki isteyin ben her zaman büyük bir keyifle yaparım çoook öpüyorum.<BR/><BR/>SEVGİYLE KALIN...ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALIhttps://www.blogger.com/profile/09941825504772370640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164315199721321272006-11-23T22:53:00.000+02:002006-11-23T22:53:00.000+02:00Selamlar tatlım,Arkadaşlar her iki tarifi denemeni...Selamlar tatlım,<BR/>Arkadaşlar her iki tarifi denemenizi tavsiye ederim acilen.))<BR/>Harika ve birbirinden lezzetli idiler,bizler afiyetle severek yemiştik ve giderken de paketler halinde Zuhal'ciğim bize vermişti. Canım tekrar tekrar ellerine sağlık,o güzel gönlüne sağlık.Halen tadları damağımızda kaldı,devamlı konuşuyoruz.))<BR/><BR/>Sevgilerimi gönderip o güzel yanaklarından öpüyorum..Sevgin bol olsun canım..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164267032189090042006-11-23T09:30:00.000+02:002006-11-23T09:30:00.000+02:00Zuhal Hanım,Bu borekitasta ne kadar un kullaniliyo...Zuhal Hanım,<BR/><BR/>Bu borekitasta ne kadar un kullaniliyor? Bilgi verirseniz sevinirim.Hamur ne kivamda olacak?<BR/>ISILAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164229477288726422006-11-22T23:04:00.000+02:002006-11-22T23:04:00.000+02:00MERHABA ÖZLEMCİĞİİİM,Vermiş olduğum ölçülerle net ...MERHABA ÖZLEMCİĞİİİM,<BR/>Vermiş olduğum ölçülerle net hatırlayamıyorum ama 20-21 adet gibi çıktı ben fazlaları pişirmede derin dondurucuda sakladım;)Alt kısmını ıslatmana gerek yok anacak bohça gibi kapatırken öncelikle karşı uçlarını birleştiriyorum açık kalan iki ucu birbirini üzerine kapatıyorum böylelikle açılma olmuyor şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsun;))ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALIhttps://www.blogger.com/profile/09941825504772370640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164220194590260512006-11-22T20:29:00.000+02:002006-11-22T20:29:00.000+02:00Merhaba Zuhalcim,tariflerine bayildim. Kusura bakm...Merhaba Zuhalcim,tariflerine bayildim. Kusura bakmazsan 2 tane sorum var:Talas boregini yaparken senin malzemelerinle kac tane borek cikti?(Buyuk bir grup agirlayacagim da:) Bir de milfoy hamurlarinin kenarlarini kapatmadan once islatiyor muyuz?<BR/>OzlemAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164149686936142492006-11-22T00:54:00.000+02:002006-11-22T00:54:00.000+02:00HOŞGELDİN NALAN'CIĞIIIM,İnan lezzeti görüntüsünden...HOŞGELDİN NALAN'CIĞIIIM,<BR/>İnan lezzeti görüntüsünden daha da iyi hele de patlıcan seviyorsan mutlaka denemelisin;))Her zaman beklerim;))<BR/><BR/><BR/>MERHABA DEFNE ZEYNEP'CİĞİİİM,<BR/>Öncelikle söylemem gereken asla şu hamuru gibi ununu katıpta pişirmiyorsun bu sakın seni yanlışlığa itmesin önce yağ,su,tuz kaynıyor ılındıktan sonra unu ilave ediliyor.Onun için şu hamuruna hiç benzemiyor poğaçadan da daha kıyır kıyır oluyor;)Yaptığında sonucu paylaşırsan sevinirim yada yaparken talkıldığın bir yer olursa seve seve cevap veririm;))<BR/><BR/>MERHABA ZERRİN'CİĞİİM,<BR/>Teşekkür ederim;))sende sağlık ve sevgi ile kal;))<BR/><BR/>MERHABA TUĞBA'CIĞIIIM,<BR/>Gerçekten çok çok lezzetli ve sana talaş böreği konusunda katılıyorum;)<BR/><BR/>HOŞGELDİN GAMZE'CİĞİİİM,<BR/>Eğer mutfağı seviyorsan ki anlattıklarından sevdiğin anlaşılıyor derslerin sınavların yada tezlerin stresinden biraz olsun uzaklaşmak istersen mutlaka bu kurslara katıl derim;))ciddi bir reabilitasyon merkezi gibi;))Seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız bloğunu açtığında haber ver olurmu?Ayrıca her zaman beklerim;))Başarılar diliyorum;)<BR/><BR/><BR/>MERHABA FİGEN'CİĞİİİM,<BR/>Evet şu hamurunu andırsada sevgili Nalan'a söylediğim gibi şu hamuru pişiriliyor biliyorsun bunda ise yağ,su,tuz kaynıyor bu karışım ılındıktan sonra un ilavesi yapılıyor;)Ahhh ahhhhh İzmir;))İstanbul'dan sonra yaşayabileceğime inandığım tek yer diyebilirim;))ama işlerim başlıyor ve bu pek mümkün görünmüyor;((ama sen İstanbul'a geldiğinde sana seve seve masalar hazırlarım yeter ki gel;))istediğin masa olsun seve seve arkadaşım;))<BR/><BR/>TÜM DOSTLAR SEVGİYLE KALIN...ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALIhttps://www.blogger.com/profile/09941825504772370640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164142136462667542006-11-21T22:48:00.000+02:002006-11-21T22:48:00.000+02:00Zuhal cim ,Cok değişik bir hamur yapma sekli sanki...Zuhal cim ,<BR/>Cok değişik bir hamur yapma sekli sanki şu hamuru yapar gibi, cok hos olmus borekler, eee bize yani İzmir e ne zaman gelip masa hazırlayacaksın:)<BR/><BR/>Ellerine saglık, hepsi cok güzel olmuş harika sofraların var bereketli olsun...<BR/><BR/>Sevgilerimle,<BR/>FigenZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164136524117201302006-11-21T21:15:00.000+02:002006-11-21T21:15:00.000+02:00Merhaba,sitenizi yeni buldum ve bayıldım. Yaptığın...Merhaba,<BR/>sitenizi yeni buldum ve bayıldım. Yaptığınız her şey o kadar harika görünüyor ki. Bu arada mail grubuna d üye oldum, ve sizin gittiğiniz kursu da araştırıyorum çünkü o muhteşem şeylerden ben de yapmak istiyorum:) Ama henüz mezuniyete yaklaşmış bir üniversite öğrencisiyim ve kendi mutfağım yok bunları denemek için. Ama sanırım sayenizde en kısa zamanda tariflerim için bir sayfa da ben açacağım.<BR/>Ellerinize sağlık...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164113952131545592006-11-21T14:59:00.000+02:002006-11-21T14:59:00.000+02:00görüntü hoş eminim lezzette güzledir talaş böreği...görüntü hoş eminim lezzette güzledir talaş böreğide vazgeçilmezim zaten ellerinize sağlıkRakunt ideashttps://www.blogger.com/profile/15561845684415868487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164107745812647762006-11-21T13:15:00.000+02:002006-11-21T13:15:00.000+02:00ellerine kollarına sağlık .anlatımın ve sıcaklığın...ellerine kollarına sağlık .anlatımın ve sıcaklığın okadar etkili ki... sağlıcakla ve huzurla kal... selamlarımla<BR/>zerrin pacaciAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164106815194831622006-11-21T13:00:00.000+02:002006-11-21T13:00:00.000+02:00Merhaba Zuhal Hanım,Bu tarifi çoktan bekliyorum, p...Merhaba Zuhal Hanım,<BR/>Bu tarifi çoktan bekliyorum, patlıcanlı görünce çok merak etmiştim. Hamurun yapılışı biraz şu hamuruna benzettim, yalnız yumurta yok.Piştiği zaman acaba hamurun içi şu hamuru gibi mi oluyor yoksa poğaca gibi mi. Merak ettim.<BR/>Günüm için, menü hazırlıyorum da, börekitaslarını da yer alacak gibi geldi bana :)<BR/>Ellerine sağlıkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32510561.post-1164098748065301012006-11-21T10:45:00.000+02:002006-11-21T10:45:00.000+02:00Merhaba Zuhalcim ,patlıcanlı börekler çok ilginç b...Merhaba Zuhalcim ,patlıcanlı börekler çok ilginç bir tarif ama görünüşü çok güzel deneyip lezzetinide test etmek gerek :) Talaş böreği ise ayrı bir lezzet zaten ellerine sağlık !<BR/>sevgiler...Nalan Kaplanhttps://www.blogger.com/profile/08315323928534916660noreply@blogger.com