Çarşamba, Ağustos 30, 2006

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!!!



30 AĞUSTOS 1922 tarihi, Türk ulusunu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı; kadınıyla çocuğuyla, ordusuyla topyekûn verdiği bir savaşın ve ulusal benliğini kurtardığı ve Zafer Destanı’nın yazıldığı gün.
Bu mutlu günde, zaferi bize yaşatan ATATÜRK ve SİLAH ARKADAŞLARI ile KAHRAMAN TÜRK ORDUSU'NA ŞÜKRAN ve MİNNETLERİMİZİ SUNARIZ.

ULUSUMUZUN DA ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN...

Nice bayramları birlik bütünlük içinde geçirmemizi temenni eder, içimizdeki kardeş duyguların,misafir perver yapımızın,örf ve adetlerimizden uzaklaşmadığımız nice bayramlar dilerim.

SEVGİYLE KALIN...

4 yorum:

gaykedi dedi ki...

PAKİSTAN'da Devlet Başkanı Pervez Müşerref'in geçen hafta sunduğu tecavüz suçlarına karşı yasa tasarısına tepkiler artarak sürüyor. Telegraph gazetesinin haberine göre, İslami kurallara göre tecavüzün kanıtlanması için 4 'dindar' erkeğin tanıklığını gerektiren yasayı değiştirmek isteyen Müşerref'e, tasarının Kuran'a aykırı olduğunu öne süren radikal İslamcılar ateş püskürürken, kadın haklarını savunan gruplar 'kurtarıcı' gözüyle bakıyor. 'Kadınları Koruma Yasası' adı verilen tasarıya karşı muhafazakarlar, ülke çapında protesto gösterileri düzenlenmesi için çağrıda bulunuyor.

http://gaykedi.blogspot.com/

ZeYNeP dedi ki...

Ne Mutlu Türküm Diyene !. Ne mutlu ki ATATÜRK ün evlatlarıyız. Bu Ülkeyi kimselere vermeyeceğiz...

Atatürk ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun..

Figen

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Atam sen rahat uyu,ruhun şad olsun.Bize bu günleri gösterdiğin için minnettarız sana ATAM..

ATA'nın ve silah arkadaşlarının tekrar ruhları şad olsun,rahmetle anıyoruz,saygıyla eğiliyoruz.

Hepimizin ZAFER BAYRAMI kutlu olsun arkadaşlar.

Sevgili Zuhal'cim bu anlamlı güne değindiğin için senide sevgiyle sarmalayıp öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Zuhalcim ben de senin nezdinde tüm ulusumuzun Zafer Bayramı'nı kutluyorum.Umarım bir daha böyle bir savaşlar zincirine muhatap olmayız.Ama toprağımızın bir avucuna bile gözünü diken olursa bu ulus verilecek cevabı iyi biliyor.Çünkü damarlarımızdaki asil kan bize bu kudreti verecektir.Öpüyorum canım.