Perşembe, Ağustos 10, 2006

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI'NDAN KUCAK DOLUSU MERHABAAA



Şimdiye kadar sizlerin blogların da misafir olmuştum ve sizlerden çok şey öğrenmiştim bu zamana kadar bana kattıklarınıza,anneciğimin enfes mutfağına ve sabrına, pasatacılıkta ilerlememe vesile olan Coccolat Lezzet kursuna sonsuz teşekkür ederim...

İşte artık sizlerleyim gökkuşağı renklerinde,birbirinden lezziz tariflerle ve sizlerin katkıları, yorumlarınızla karnaval havasında bir blog olsun istedik,düşündük ve ismini de ZUHALYALÇIN'IN KARNAVALI demeyi uygun gördük.Umarım ismini beğenmişsinizdir.İstedik,düşündük,uygun gördük diyorum çünkü sevgili arkadaşım ,büyük teşvikcim ,çoğunuzun çok yakından tanıdığı sevgili arkadaşım PASTACI BURCU sayesinde oluştu bu blog ve onun desteği olmadan da ilerleyemeyeceğim sanırım belirli bir süre ;))) en azından şu bilgisayara alışana kadar. Tabii öğretmenliğimi yine sevgili PASTACI BURCU yapacak nasıl bir öğrenci olurum orasını tam kestiremiyorum ama bildiğim net birşey varki İYİKİ VARSIN BURCUCUM bana öğrettiklerin,öğreteceklerin ve teşvikin için çok çok teşekkür ederim ...
ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVAL Hikayesi işte böyle gelişti ve nihayet sizlerle buluştu şimdiye kadar ben sizlere konuk oluyordum artık sizleri bekliyorum konuk olarak.Sizler kadar iyi ev sahipliği yaparmıyım bilinmez ama sizlere elimden geldiği kadarı ile değişik lezzetler denemeler veya sorularınızın cevaplarını vermeye çalışacağım .Şimdi müsadenizi isteyerek ayrılıyorum sizin de tahmin ettiğiniz gibi daha çooooook çalışmam lazım çoooook. Ne yapacağımı düşün,alışveriş listesi çıkar,alışverişe git ,pişir,döşür,resim çek,tarif yaz (aman allahım bunların hepsini ben mi yapacağım) eh başa gelen çekilir ;))) en kısa zaman da tariflerimle sizlerleyim beni yalnız bırakmayacağınızı umut ederek şimdilik HOŞÇAKALIIIIIIN....

25 yorum:

Burcu ÜNAL dedi ki...

İlk yorum benden gelsinnnnn :))

yaptığın herşey çok ama çok güzel..
umarım her zaman burada bizimle olur ve güzel paylaşımlarını sürdürürsün..

hoşgeldin :)

sevgilerimle..

Yesim dedi ki...

Hoşgeldiniz aramıza : )Burcu'nun sayfasından sizi buldum,bu aralar Trt Int de sürekli Çiçek Taksi'yi izliyordum ve şimdi birden sizin blogunuza rastlayınca hoş bir sürpriz oldu benim için : ))
Sevgiler...

Tuhfe dedi ki...

Merhaba Zuhal hanim,

O guzel pastalarinizi daha once Burcu`nun sitesinde gorme imkanina sahiptik. Simdi buradan takip edebilecegimiz icin mutluyuz. Gunlugunuz hayirli, ugurlu olsun.

Sevgilerimle...

Doruk dedi ki...

Hoşgeldiniiiiz:) Burcu'nun hazırladığı sayfadan pastalarınızı izliyordum zaten, şimdi de tanışıyoruz, ne güzel! Çok güzel ve renkli şeylerle karşılaşacağımız belli, uzun ve güzel bir blog hayatı dilerim size.

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Sevgili arkadaşım PASTACI BURCU;
İlkleri seninle paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum senin gibi bir öncünün arkasından geliyor olmakta ayrı bir keyif umarım uzun soluklu bir serüvene başlangıç yapmışızdır ne kadar uzun soluklu olacağı tamamen senin sabrına bağlı;)))

Hoşbulduk YEŞİMCİĞİM;
ÇİÇEK TAKSİ izleyicilerine yürek dolusu teşekkürler diziler genelde tek sezonda kendilerini tüketiyorlar ancak ÇİÇEK TAKSİ yıllar içinde defalarca tekrar yayınlanmasına karşın hala seyrediliyor olması ÇİÇEK TAKSİ AİLESİNİ çok mutlu kılıyor tekrar sağolun.Bu sezon yeni süprizlerle de sizlerle olacağım.

TUHFE;CİĞİM HOŞGELDİİİN
Senin siteni asla kaçırmayan sıkı takipcilerindenim senin yaptıklarının yanında benimkiler hiç kalır.İyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim.


Merhaba BURCUCUĞUM;
Son zamanlarda yaratmış olduğun olağan üstü pastalarının sıkı takipcilerindenim hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık.Bende sizlerle daha yakından iletişim kurabileceğim için çok mutluyum.Bu arada Dorukcu'ğumun erkekliğe ilk adımını kutlarım daha nice mürvetlerini görürsünüz inşallah.

Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.
SVGİYLE KALIN...
ZUHAL YALÇIN

sizden biri :) dedi ki...

aaa Zuhal hanım hosgeldiniz cicek taksiden sonra sizi burada gormek cok guzel.. tariflerinizi ve yazilarinizi sabirsizlikla bekliyorum..
hayirli olsun blogunuz..
sevgiler

Ebruli Lezzetler dedi ki...

Aramıza hoşgeldiniz. Yaptığınız güzel pastaları Burcu'nun sayfasından zevkle takip ediyordum. Burcu'ya da ayrıca teşekkür etmek gerekli, blog hazırlamak konusunda size yardımcı olduğu için. Sevgiler,

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

HOŞBULDUK MİSKETCİĞİİİİM;
Salon ve oturma odası ekranlarından mutfağınıza transfer oldum;))
Tarifler gelmeye başladı bile umarım beğenirsin.


HOŞBULDUK EBRU'CUĞUUUM;
Bende senin sitenin vazgeçilmez ziyaretçilerindenim heralde;)Birçoğunuz uzun zamandır takibimdesiniz çok güzel mamalar yapıyorsunuz ellerinize sağlık hatta senin sütlü böreğini mutlaka denemek istiyorum.
Evet Burcu'cuğuma ne kadar teşekkür etsem azdır önce beni sizlere yaptıklarımla tanıştırdı şimdi ise buluşturma fırsatını sağladı.Canım arkadaşım sağol.

SEVGİYLE KALIN...

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Özgül Obuz
Zuhal'cim sürpriz'in cok güzel oldu, hosgeldin aramiza. Sitemi ziyaretlerinle beni hep mutlu etmistin. Hosgeldin derim, sefalar getirdin, güzel tariflerinle bizleri sevindirecegine eminim. Basarilar dilerim. Blogger olmadigim icin sayfana yazamadim, belki sen ilave edersin yorumlarin icine bu yorumumu. Müsaaden ile linklerime ekledim seni.

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

MERHABA ÖZGÜLCÜÜÜÜÜM;
Nasıl becerebilmişmyim aktarmayı ne dersin;)Biraz komikmi oldu ne...
Ama senin mailini görüpte sayfama eklememek olmaz dedim.Canım ben de siteni her ziyaretimde hep yeni birşeyler öğrenmenin mutluluğunu duymuşumdur iyi dileklerin için bana öğrettiklerin için teşekkür ederim.Müsade ne demek linkimi senin sayfanda görmek beni çok mutlu edecek ben henüz link eklemeyi bilemiyorum ama öğrenir öğrenmez ilk sıralarda olacaksın.Öpüyorum.

SEVGİYLE KAL...

Adsız dedi ki...

canım arkadaşım..yaptığın yemekleri,tatlıları herzaman büyük bir keyifle mideme ilettim:)ama bana limonlu kek sözün var,unuttum sanma..
harikasın..

Gül Gölge

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

GÜLÜÜÜÜM HOŞDELDİN;)
CANIM BENİM AFİYET OLSUN BİR TANEM BEN MAMALARI YAPARKEN BAHARATLARI KOYDUM SEN SOHBETİNİ YEMEĞİ DE KARDEŞLİĞİMİZ VE SEVGİMİZ PİŞİRDİ;)LİMONLU KEK HALA SENİ BEKLİYOR NE ZAMAN GELİYORSUN SEN ONDAN HABER VER???
ÇOK ÖPTÜM
SEVGİYLE KAL...

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

CANIIIM PINARCI MERHABA;
Bende uzun bir müddet kaçtım blog işinden ama dayanamadım ve şimdi keşke bu kadar oyalanmasaymışım diyorum tavsiye ederim hani;)İnan çok keyif alabileceğin bir şey.ÖPTÜM
SEVGİYLE KAL...

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ HALACIK,
O BANA YAPTIĞIN GÜZEL TATLILARI HELE PARMAK KURABİYELERİ HİÇ UNUTMICAĞIM HAYATIN BOYUNCA O BÜYÜK BAŞARILARINI HİÇ UNUTMICAĞIM GÜL ABLAYA SELAMLAR....

YİYENİN MELİSA

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

HOŞGELDİN BENİM GÜZEL MELEĞİM MELİSA'CIM;
Canım bebem beni çok mutlu ettin yazınla.Bende kendimi çok şanslı hissediyorum senin gibi tatlı,güzel,yetenekli bir yeğene sahip olduğum için birde yazdığın yazı da ki imla hataların olmasa daha mutlu olacağım;)(ben halayım konuşmadan olmaz değilmi;))Can'ı ve seni çok öptüm güzel kuzum.
SEVGİYLE KALIN...

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Hala yiğen birbirimize benziyoruz anlaşılan bende YEĞEN yazmışım;((
Gül ablacığına da selamını ileteceğim birtnem.

Adsız dedi ki...

selam ben geldim Zuhal hanım hayırlı olsun valla sevindim geç kaldınız yahu çoktan nete dalmanız lazımdı, ;) ama olsun geç olsun güç olmasın bayıldım doğrusu hadi kolay gelsin tekrar yazarım marmara adasındayım pek vaktim olmuyor nete girmeye saygılar www.pastacilar.com

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

HOŞGELDİN EMİNCİĞİİİM;
Ziyaretin beni çok mutlu etti.Bİlgisayar bilgimi biraz daha genişletebilsem gerçekten iyi olacak herşey ama ne yapalım bu kadarına da şükür diyorum.Senin değerli yorumlarını ve tavsiyeni de bekliyorum .Düğün pastanız nasıl oldu onuda çok merak ediyorum doğrusu;))Sana iyi çalışmalar yapabildiğin ölçüde de iyi tatiller diliyorum.
SEVGİYLE KAL...

Adsız dedi ki...

Merhaba Zuhal,

Çok sevindim blog hazırladığına. Merakla bekliyorum pasta tariflerini: )

Tatildeydim bugün döndüm, o yüzden tebrik biraz geç geldi kusura bakma. Sevgiler... Muzi...

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

HOŞBULDUM ELMA SUYU;)
Bende sizlerle daha yakın olabilmenin mutluluğunu taşıyorum.Güzel sözlerin için ÇİÇEK TAKSİ ekibi ve kendi adıma teşekkür ederim.Tekrarlarını sıkılmadan hala seyrettiğiniz için bizler sizlere teşekkür ederiz;)

HOŞGELDİN MUZİCİĞİİM;
Bende ziyaretine çok sevindim.Pastalar için havaların serinlemesi bekliyorum;)Mutfak bu sıcaklarda çekilmez oluyor da;(
Ohhh tatili de yapmışsınız umarım iyi geçmiştir sen dalmışsındır mutlaka sitende tatil anılarının
fotoğraflarını görürüz diye düşünüyorum;)
Güzel kızını öpüyorum zarif eşine de sevgiler tekrar ziyaretlerini bekliyorum.

SEVGİYLE KALIN...

Adsız dedi ki...

Teşekkürler Zuhal. Bu sene tatilde fazla dalış yapamadım çünkü Ezgi Kaş'tan nefret ediyor ve bütün şirinliğiyle beni ikna edip Kaş'a götürmedi. Dalyan'da yaptığım dört dalışla idare etmek durumunda kaldım. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

kucak dolusu merhabalar

çok eski bir dostunuzu görürsünüz.. birden heyecanlanır neşelenirsiniz... işte öyle oldum.. ben 2002 yılından beri londra da yaşıyorum ve 4 yıldır türkiyeye gidemedim.. blogunuzdaki resmi görünce çiçek taksideki rolünüzle geldiniz gözümün önüne. konuşmalarınız canalandı birden ... tarifleriniz de harika .. yolunuz ve şansınız açık olsun.. sevgi ve selamlar...
zerrin

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

HOŞGELDİN ZERRİN'CİĞİİİM;
Güzel sözlerin için öncelikle teşekkür ederim.4 yıldır Londra'da yaşadığından bahsetmişsin allah kolaylık versin uzakta olmak zor olsa gerek ama hiç unutma ki bilgisayarın sadece bir tık ötesindeyim;))Bu da demek oluyor ki mesafeler uzak olsa da bize vız gelir;))Her zaman beklerim bloğa,herşey gönlünce olsun;)
SEVGİYLE KAL...

Adsız dedi ki...

Biz sizi ta çiçek taksiden beri çok zarif ve sempatik buluyoruz.. sevgiler.. fatma çökelek

Adsız dedi ki...

Zuhal Hanım merhaba ben silivriden nesibe,size cok benzerliğim var.Herkes size beni çok benzetiyor,bazıları bana inanmıyor,beni siz sanıyorlar ben bile sizi seyrederken kendim sanıyorum yan yana gelebilsek ikimizde aynaya bakıyoruz sanırız inşallah bir gün karşılaşırız.Bu arada cok beğendiğim bir sanatcısınız.Başarılarınızın devamını diliyorum.Sizi öpüyorum.Sizden cevap bekliyorum.
MSN: crazy_buz_fb@hotmail.com