Cuma, Aralık 22, 2006

DALYAAA;)))100.000 KEZ TIKLAYAN PARMAKLARA SONSUZ SEVGİLER;))


Siz yemek sever dostlarla 14-Ağustos-2006'da bu blogda buluştuk ve sizler beni hiiiç yalnız bırakmadınız öncelikle ilginize sonsuz teşekkür ediyorum SAĞOLUN;))
Son 1-2 haftadır maalesef counter'ümle ilgili bir problem yaşıyordum ve başka bir counter yüklemek zorunda kaldım;((Bu durumda da ziyaretçilerimizin sayısı maalesef gitti ama son hali ile 103 binlere ulaşmıştık;)Aslında isteğim sizlere yeni yılda bambaşka bir sayfa ile merhaba demekti ama Conture'ümüz oyun bozanlık yaptı;))Neyse bu vesile ile de sizlere teşekkürlerimi sunmuş oldum;)Umarım bundan sonra başka bir problem yaşamayız ve sizlerle aynı sıklıkta birlikteliğimiz devam eder;))Her zaman büyük bir keyifle sizleri bekliyor olacağım;))

TÜM DOSTLAR SEVGİYLE KALIN...
İYİ HAFTA SONLARI...

21 yorum:

Adsız dedi ki...

zuhal abla
birşey olmaz sitene sadece takip eden okuyucular hergün bir baksa 2-3 ayda yine 103 bin yapar üzülme olan oldu siteni yılbaşında yeniliyecekmisin haydi hayırlısı çok merak ettim acaba nasıl yapacaksın

Mavi dedi ki...

Yaptıklarınızla gunumu aydınlatıyorsunuz:) Samimiyetiniz icin tesekkurler:) Sevgiler

*Ra dedi ki...

Ben de her zaman büyük bir keyif ile sizi takip edeceğim.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Zuhalcim burda önemli olan sensin. İkinci sırada da yaptıkların, yazıların vs..
Hiçbirşey bu sayfayı ziyaret etmemize engel olmaz. Senin gülen yüzünü, sıcaklığını her halukarda hisedebiliyorum çünkü.

Bu arada dizinizi izledim :) çok hoş. Başarılar diliyorum tekrar tekrar. Öpüyorum kocamaann

Birde birşey soracağım. Hani yılbaşı kurabiyelerinin üzerine kalpli ve love yazılı bir kalıpla şekil vermiştinya hani, o minik kalıpları nereden aldığını merak ettim. Çok güzeller.

Adsız dedi ki...

çok çok güzel

Adsız dedi ki...

süper

Adsız dedi ki...

Merhaba

Yaklaşık 1 aydır sitenizi ziyaretediyorum.. Sabah işe gelir gelmez gezdiğim bi kaç site var sizde bunlardan birisiniz.. Siz böyle bizimle paylaştığıunız srecede takipçiniz olacağım...
Patylaşımlarınız gerçekten çok güzel.. açık net..Teşekkürler..
www.blogcu.com/ptg bende beklerimmm

Hülya dedi ki...

Yaaa gördünmü bak nasıl cebelleşiyorum ''Zuhaaaallll!Zuhaaaaalll''diye.En sonunda yorumumu görebildin ya çok sevindim;)Asla alınıp kırılmıyorum.Çünkü ben de bu sıralar çoook yoğunum ve bana gelen yorumları atlarım filan diye de ödüm kopuyor;))

Adsız dedi ki...

o tıklayan parmakları bende kutluyorum.doğru adrese tıklamışlar.ve tabi ki seni de ..
çok seviliyorsun ki bu sonucu almışsın.
başarıların daim olsun..ne güzel şeyler öğreniyoruz senden..emeğine,yüreğine sağlık.
bu arada benim sayfamda ki köpek bana ait bir pekinez...
şarkı söyler,dans eder,adımı söyler..
ama ne yazık ki bu aralar biraz rahatsız...çok yaşlandı..arka bacakları tutmuyor,bazen yürüyemiyor. çok üzülüyorum..9 yıldır bizimle,oğlumla beraber büyüdüler..
sevgiler...

Adsız dedi ki...

çok harikasınız

Adsız dedi ki...

Zuhal Hanım,

Büyük bir memnuniyetle söylüyorum ki siteniz her sabah mutlaka ilk ziyaret ettiğim sitelerden. Acaba bugün hangi güzelliği göreceğim diye merakla açıyorum. Güzellikleriniz ve ışıltınız daim olsun. Sevgiler. Burçin

Adsız dedi ki...

Zuhalcim merhaba!Harikasın ne diyeyim?:))Olsun,counter sıfırlasın,biz onu yine tavan yaptırırız;)O kadar içtensin ki,sana yazarken sanki uzuuun yıllardır tanıdığım bir dostumla yazışıyor gibiyim.Senin de ellerine ve gönlüne sağlık arkadaşım.Yaptıklarına eklediğin sevgiyi ben kesinlikle hissediyorum.Bu durum çok hoşuma gidiyor,bana özelmiş gibi geliyor.Sanırım herkese öyle geliyordur.Öpüyorum canım,sevgiyle kal...

Adsız dedi ki...

Zuhalcim acil bir şey danışmam lazım.Yarın özel misafirlerim var. Tiramisu yapacağım.Marketten Dr.Oetker'in Jamaıka Rom Aromasını aldım.Acaba kremasına yada keki ıslatacağım karışıma bunu eklesem olurmu ? Malum tiramisuya bir içki koyuyorlar ama adını hatırlayamadım.Neyse tahmin ediyorum sen anladın onu :)
(Mail gönderme kısmından beceremedim bir türlü :(

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

MERHABA MELİKE'CİİİİM,
Evet hedi hayırlısı diyelim;))Birazdan göndermiş olduğun maile cevap verecğim;)Bakalım yeni hali nasıl olacak Burcu'cuğum sağolsun o halledecek;))

MERHABA MAVİ'CİĞİİİM
Bende beni yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim;))

MERHABA TİTOLO'CUĞUUUM,
Sizleri ağılıyor olmaktan bende çok keyif duyuyorum sağolun;)))

MERHABA TULOSH'CUĞUUUM,
Ne kadar güzel sözler bunlar çok utandım sağol arkadaşım;))Dizimiz ilerleyen bölümlerde daha keyifli olacak inşallah bu bölüm herkesi birşekilde seyirciye tanıtma bölümüydü;))Canım minik kalıplar kalpli,gül,kadeh,love yazısı,melek hepsi bir kutudaydı ve Coccolat Teşvikiye şb'sinin açılışından almıştım;)

İSİM EKLEMEYİ UNUTMUŞ OLAN ARKADAŞLARIM;))
Hoşgeldiniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim;))

HOŞGELDİN PTG'CİĞİİİM,
Sözlerin beni çok mutlu etti sağol;))Her zaman beklerim;))Ben de ziyaretine geleceğim;))

MERHABA HÜLYA'CIĞIIIM;
Analyşlı arkadaşım gerçekten koşuşturmalı iki hafta geçirdim önümüzdeki günler bu kadar yoğun olmayacak tempomuz çünkü her hafta 1 blm.çekeceğiz ama şu ara iki blm'ü iç içe çekince program oldukça yoğun oldu;)Ben de yorumlara cevap vermediğimde çok huzursuz oluyorum ve bazen sıkışık olduğum da sadece tarif ekleyip daha dingin bir güne yorum cvp'lama işini bırakıyorum kızmayın bana olurmu;)


MERHABA AYŞEN'CİĞİİİM,
Canımsın ne güzel sözler yazmışsın okudukça kızarıyorum;)Canım seninde emeklerine yüreğine sağlık beni o kadar mutlu ettin ki sana anlatamam;))Ayrıca küpeleri 3.blm'de de kullanacağım;))
Ahhh benim güzel suratlı Pekinez'im nasılda yakışmış noel baba kostümü ordan bakayım benim bilgisayara kopya edebilecekmiyim ;))Demek 9 olmuş;((Evin bir ferdi gibi oluyorlar zamanla değilmi??Ve onların yaşlandıklarını hareketlerinin yavaşladığını görmek çok hüzün veriyor insana;(Umarım daha uzuun yıllar sizinle olur;)Oğluş'u ve seni kocamaaan öpüyorum;))

HOŞGELDİN BURÇİN'CİĞİİİM,
Sözlerin için çok teşekkür ederim tabii her sabah tıklayan parmaklara da ;))Her zaman bekliyorum;))

MERHABA ARZUCU'ĞUUUM
Sizlerde benim için çok değerlisiniz ve aslında tek yazdığım postları bile bende yürekten özelmişcesine gönderiyorum bir yakınımla sohbet eder gibi ikirciksiz ve yalın halimle burdayım bu sizlerin bana açtığı dost kapısı sayesinde oldu ;))İyi ki varsınız ;))Çoook öpüyorum;))

ACİL CEVAP-ACİL CEVAP-ACİL CEVAP;)))
İsim eklemeyi bile unuttuğuna göre gerçekten acil yazılmış;))Setten şimdi döndüm ve acil acil yazımı yazıyorum;)))Bence keki ıslatmak için su+nescafe karışımına eklersen daha güzel olur daha önce tiramisu Jamaica aromayı denemedim ama pastalarda keki ıslatmak için kullandım;))Umarım yetişebilmişimdir???Ben viskili halini daha çok sevenlerdenim bir de öyle denersin;))

TÜM DOSTLARIM TEKRAR GÜZEL SÖZLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM;))
SEVGİYLE KALIN...

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

BU ARADA MAİL ADRESİM zuhalyalcin@gmail.com ;))

Tuhfe dedi ki...

Merhaba sevgili Zuhal,

Iyi bir hafta sonu gecirmen dilegiyle,

ziyaretcin bol olsun, sevgiyle kal.

ipek dedi ki...

Sevgili Zuhal
öncelikle "Happy Dalya" demek istiyorum, kutlarım.
Sonra, sana bir özür borçluyum: güzel sözlerin ve beğenin için sana bir teşekkür bile etmediğimi farkettim, Meğer ben "resimlerim" siteme "notify me" eklemeyi unutmuş ve dolayısıyla gelen mesajlardan haberdar olmamışım. Onları bugün buldum ve cevaplamadığım için çok ama çok utandım.
Ama bu sayede güzel, çok güzel siteni kaşfettim. Artık takipçinim:)
Resim yapmaya kızım doğduğundan beri ara vermiştim ama artık motivasyonum gittikçe yükseliyor..
Çok sevgiler, kocaman teşekkürler, tekrar özürler:)
İpek-acemi aşcı

Art & Disorder dedi ki...

Huuummm, wonder!BRASIL

Adsız dedi ki...

sitenizi hemen hemen hergün geziyorum sizi sevdiğim ve beğendiğimi belirten mesajımı bırakıyorum ama sizden daha hiç karşılık alamadım acaba diyorum sadece belirli dostlarınızlamı iletişim halindesiniz merak ediyorum darılmayın sakın yazdıklarıma çünkü insanlar sevdiklerine sitem edermiş ve karşılık beklermiş sizi seviyoruuuuummmmmmm

Adsız dedi ki...

Zuhal'ciğim hayırlı uğurlu olsun, darısı inşallah benim başıma... Sonsuza kadar samimiyetin eksilmesin, başarılar diliyorum...

Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Sevgili Zuhal...
Bilmem hatırlayacak mısın,Gülümser'lerdeki varlığınla da zenginleşen o güzel sofrada bir aradaydık. Senin Yeni Yılını ve Bayramını da bu vesile ile kutlarım, sağlık ve başarılar dilerim. Gülümser biliyorsun Almanya'ya gitmişti ve bir gün gecikme ile ve uçakta biraz aksilikler yaşayarak pazar günü döndü. Ancak döndüğünde Trabzon'da bulunan babasının sağlığı ile ilgili hoş olmayan haberler aldı ve aynı gece kardeşi ile birlikte Trabzon'a hareket ettiler. Hava şartları ve moral bozukluğu yüzünden zor bir yolculuktan sonra oraya ulaştılar. Babası hafif seyreden kısmi bir damar tıkanıklığı yaşamış ve bu nedenle de hareketleri biraz zorlanarak yapıyor ama aldığım haberlere göre iyileşmesi mümkün,sadece biraz zaman alacak. Telefonunu bilemediğim için sana ancak burada haber verebiliyorum. Sen mahir ellerinle Blog Dostları'na ulaştırırsın. Aramanız ve ilgilenmeniz ona mutlaka moral verecektir. Sevgiler...
Tolga