Cuma, Ağustos 25, 2006

KATLAR OLUŞUYOOOOOORRR;)))

7 yorum:

Burcu ÜNAL dedi ki...

ben pastanın bitmiş halini bekliyorummmmm..hatta annemle bekliyoruzzzzzzz...

öptüm :)

Adsız dedi ki...

bak bende meraklandım şimdiiii durun bi dakka iştahım kabardı..amanın kilolarrrr mı?.. oda ne yawwww. bu güzel şeyler gözümün önündeyken....eheeee

Tijen dedi ki...

çaliskan kadinin hali baskadir derler.. bosuna dememmisler.
ellerine saglik sevgili zuhal!
tijen

Adsız dedi ki...

merhaba çok güzel şeyler yaratmışınız ellerinize sağlık güzel bir browni de olsa siteye renk katsa
kolay gelsin başarılarınızın devamını diliyorum

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

CANIM BURCUCUĞUUUM;
Sanırım bitmiş halini gördünüz;) nasıl olmuş?Aneciğine hürmetlerimi ilet lütfen sevgiler.

FİLİZCİĞİİİM;
Tarif çok çok yakın da geliyor;)Rejim yapanlar için sanırım bu bloglar pek de iyi olmadı insanın karnını acıktırıyor;)Bende ne zaman blogları dolaşsam soluğu dolapta alıyorum;)

AY AY AY TİJENCİĞİİİM;
Siz maharetli hanımların yanında lafım bile edilemez;)Bakalım son halini de beğenecekmisiniz?

HOŞGELDİN HANDANCIĞIIIM;
Yaratmasından ziyade paylaşması güzel her zaman beklerim bloğa;)Bu arada fındık etkinliği için yapmış olduğum kek tam browni lezzetinde denemeni tavsiye ederim ama ilerleyen zamanlarda elimdeki diğer browni tariflerini de paylaşacağım.

SEVGİYLE KALIN...

Adsız dedi ki...

Merhabalar, Siteniz öncelikle hayırlı olsun. Pastanız gerçekten çok başarılı olmuş enfes görünüyor.Ellerinize ve yüreğinize sağlık. Benim bir sorum olacak Ben pasta süsleme işinde pek başarılı sayılmam bu üç pandispanyayı da ayrı ayrı süsleyip pastaları parçalamadan ve süslemeleri bozmadan birleştirme işlemini nasıl yaptınız. Ben tek pandispanyadan 2 yada 3 katlı pasta yaptığımda bile kullandığım altlık oldukça kirleniyor daha sonra o pastayı temiz bir tabağa aktaramıyorum. Elimden geldiğince tabağı temizliyorum fakat sunumum çok da başarılı olmuyor.Ayrıca pastanın kenarlarına kremayla sıvarken zorlanıyorum pastanın üst kenarlarının süslemesi bozuluyor.Bu sıvama be başka bir tabağa aktarma işinde bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

İSİMSİZ ARKADAŞIM MERHABA;
Keşke ismini belirtseydin hitab etmem daha kolay olacaktı;))
Öncelikle güzel sözlerin için teşekkür ederim bloğu beğenmiş olmana da ayrıca sevindim.Pastayı oluştururken ekipmanları tanıtmaya elimden geldiğince gayret gösteriyorum.Resimler de küreğe benzeyen mavi saplı bir spatula var bu spatula ile biryerden başaka bir yere aktarım çok kolay oluyor sende o spatulalardan edinirsen rahatlıkla çalışabilirsin ayrıca siyah saplı uzun spatula da krema çikolata her ne ile kaplayacaksan pastanı bu spatulaya mutlaka ihtiyaç olacaktır yoksa senin de dediğin gibi hiçbir zaman başarı elde edemezsin.Bu ekipmanların hepsini de pastacılık malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsin.Umarım yardımcı olabilmişimdir;)

SEVGİYLE KAL...