Pazartesi, Ağustos 14, 2006

SALATA'NIN TAM ZAMANIDIR

Salata_ye_10


YAŞASIIIIN YİNE ETKİNLİK ZAMANI
Etkinlikler çok şenlikli geçiyor ben çok seviyorum ama bu aykine katılamam diyordum Sevgili herzaman ki teşvikcim - hadi dedi hadi hareket al ;))) Bende dünden razı hazırda bloğu açmışız dururmuyum hemen mutfağa;)geçtim salatalara başladııııım bakalım bizim mutfaktan alelacele bu sefer ne çıkacaaaak açıkcası bende meraktayım.BENİM GİBİ SON DAKİKAYA KALANLAR HAYDİ DEPARA..........

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sıcaklardan, ekonomik dalgalanmalardan, hatta fırtınalanmalardan, magazin dünyamızın adeta dansöz gibi kıvırtarak ortalarda dolaşması sonucunda verdiği bunaltıdan, bulantıdan, Şavaşşş abi' den, beyin salatası olduğumuz şu nadide günlerde; doğal, samimi, serin, esenlik veren, sevgiyle sıkı bir muhabbet içinde paylaşılan salatalara da ihtiyaç, elbetteki doğuyor... (Benden de size bir laf salatası tarifi... Çevreden habersizmiş gibi bir tanga giyilir, gizli enflasyon yükseltilir, tüm dolarlar kalkar, sonra aniden düşer, istikrar kelimesi sözlüklerde "her an her şeyin olabileceği eylemler zinciri" olarak geçmeye başlar, ortam ısınır, dünyanın en namuslu kadını rolleri yapılarak ortada dolaşılır, hamile de kalınırsa süpper olur. Neden? Çünkü kimse hamile kalmaz. Kalamaz. Ama sadece o kalır. "Aaa! Çektiniz miii? Pes doğrusu çok şakacısınız" denir, kimseyi dinlemeyip bombalar atılır, birleşme çağrıları yapılır ama kimse ilk adımı atmaz, siyasette arkeoloji çalışmaları tüm hızıyla sürer. Sayınnnn Demirel' den fikir alınır. Provakatif provakatif sağdan soldan insanlar kullanılarak asıl gündem değiştirilir, Siyaset, futbol, askerlik ve daha bi sürü şey de birbirine girer, üzerine tuz olarak kuzey ırak eklenir, yağ olarak da abd, sirke olarak da israel. Veee servise sunulur. Afiyet olsun :) Dünyanın bütün salata sevenleri birleşin! (Oh be! Sloganımı da attım!:)

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

;))))DAL DALIM ERDALIIIIIIM;)
Hoşgeldiiiiin.Yapmışsın enfes tarifler den bir tanesini daha.Çok komiksin, aslında güleriz ağlanacak halimize de neyse bak canımın içi burda rahatlamak ve ferahlamak için burdayız sen stres yapma ;)Ne mamalar gelecek bugün bu bloglara bir görsen inanamazsın bizim cafe'den(ÇİÇEK CAFE) daha hareketli;)daha janjanlı burası.Arkadaşım sayfalar ilerledikçe kendine bir mönü oluştur da yemeğe gel özledim sohbetini çooook öptüm.

Adsız dedi ki...

Sevgili Zuhal!Blogu hayırlı olsun.Ben sürekli Burcuyla yazışan Arzu.Onun sayfalarından senin maharetlerini de izleme fırsatı bulmuştum.Şimdi ön plana çıkarak bu yolu kendi başına almaya karar vermişsin,kutluyorum.Sayfana hergün bakacağım,söz.Öpüyorum.

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

MERHABA ARZUCUĞUM;
Ziyaretin beni mutlu etti evet bende seni sevgili Burcu'cuğumun sitesinde yorumlarından tanıyorum.Tekrar hoş geldin herzaman bekliyorum ve öpüyorum;)
SEVGİYLE KAL...