Pazar, Eylül 10, 2006

ÖNCE KENDİMDEN BAHSEDEYİM SONRA SIRASINI BEKLEYEN ŞEKER HAMURU İLE YAPTIĞIM PASTALARIMDAN;)))

TÜM DOSTLARIMA İYİ PAZARLAR DİLİYORUM PASTALARA GEÇMEDEN ÖNCE SİZLERE KENDİMİ TANITMAK İSTİYORUM BENİ BİRYERLERDEN TANIYIPTA ÇIKARAMAYANLAR İÇİN BİR REHBER OLSUN İSTEDİM HAKLISINIZ KENDİMLE İLGİLİ BİLGİ VEREMEDİM SİZLERE RESMİMLE NASIL OLSA TANIRSINIZ DEDİM AMA ÇIKARAMAYANLAR OLDUĞUNU FARK ETTİM VE SİZLERDEN GELEN İSTEK DOĞRULTUSUNDA ARTIK SİZLERE KENDİMİ TANITMALIYIM DEDİM;)DEDİM DE İNSANIN KENDİNİ TANITMASI KADAR ZOR BİRŞEY OLAMAZ İYİSİMİ İSMİMİN ÜZERİNİ TIKLAYIN ZUHAL YALÇIN KİMDİR?

GEÇTİĞİMİZ YIL SHOW TV'DE YAYINLANAN"ÇAPKIN"DİZİSİ SETİNDEN DİZİNİN ABLASI MESLEK BÜYÜĞÜM VE MESLEĞİMİN DUAYENLERİNDEN CANIM ABLAM SUNA PEKUYSAL;)SUNA ABLACIĞIMDAN BAHSETMİŞKEN DÜNYA İYİSİ,CAN İNSAN,DÜNYANIN EN İYİ GURMELERİNDEN RAHMETLİ EŞİ HEPİNİZİN ÇOK YAKINDAN TANIDIĞIERGUN KÖKNAR AĞABEYİMİ DE ANMADAN GEÇEMEYECEĞİM.

CANIM ERGUN AĞABEYİCİĞİMİN DE MUTFAĞIMDAKİ LEZZET TARİFLERİ AZIMSANMAYACAK KADAR ÇOKTUR SİZLERLE ZAMAN İÇERSİNDE BU LEZZETLERİDE ERGUN AĞABEYİCİĞİMİ ANARAK MUTLAKA PAYLAŞACAĞIM RUHUN ŞAAD OLSUN MELEKLER HEP YANINDA OLSUN ERGUN USTAM;)))

YİNE ÇAPKIN DİZİSİNİN SOĞUK BİR KIŞ GECESİNDEN SICAK BİR KARE SİZE GÖRE SAĞIMDAKİ DİZİDEKİ OĞLUM CANIMIN İÇİ(KÖSÜK)BARTU KÜÇÜKÇAĞLAYAN,SOLUMDAKİ DİZİ DE OĞLUMUN MAHALLEDEN ARKADAŞI BENİMDE ÇOK SEVDİĞİM VE GÜLDÜĞÜM ARKADAŞIM(TOSKİ)CEM KILIÇ,ARKAM DA GÖRÜNEN YAKIŞIKLI BEYEFENDİ DE GÖRÜNTÜ YÖNETMENİMİZ ÇOK SEVDİĞİM METE ŞENER BEYEFENDİ;)

OĞLUM KÖSÜĞÜN DİZİDEKİ FANFİNİ FİN FONU;)) DÜNYALAR GÜZELİ(gerçekten bir oğlum olsa gelinim olmasını isteyeceğim tek gençkız;))) GELİN ADAYIM DİZİDE Kİ İSMİ İLE "KİRAZ"(MELİS BİRKAN)

VEEE ÇAPKIN DİZİSİNDEKİ ÜÇ ÇAPKIN'IN KORKULU RÜYASI KIZLARIN ABİSİ(KİRAZ-ALTIN-ALEV)MÜSLÜM ABİ OYUNCULUĞUNA HAYRAN OLDUĞUM DÜNYA İYİSİ ARKADAŞIM AHMET MÜMTAZ TAYLAN.

BU RESİMDE İMAJ STÜDYOLARINDA HARRY POTTER FİLMİNİN'MIZMIZ MORTHEIL'KARAKTERİNİ SESLENDİRİRKEN.

ERLER FİLM TÜRKER İNANOĞLU DUBLAJ STÜDYOSUNDA CENNET MAHALLESİNİN DUBLAJINDA.YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ ARKADAŞLIK BU OLSA GEREK BİRÇOK YERDE DUBLAJ,TİYATRO DİZİ ÇALIŞMALARIMIZDA BİRLİKTE OLUPTA HİÇ KIRILMADIĞIM VEFALI ARKADAŞLARIM ARTIK BİZİMKİSİ ARKADAŞLIK DEĞİL KARDEŞLİK;)SİZE GÖRE SAĞIMDAKİ DELİ KOMİĞİM SUAT ÖNEN,SOLUMDAKİ JANJANLI TİRBİŞONUM;)SERHAT ÖZCAN

VEEEE VEEEE VEEEE TANITMAYA HİİİİÇ GEREK DUYULMAYAN TÜRKİYE'NİN SEVGİLİSİ CANIM ABİM,DÜNYA İYİSİ İNSAN(LAF GELİMİ DEĞİL AMA İNSAN OLMAK BAŞKA BİRŞEY DERLER YA İŞTE GERÇEK İNSAN),MÜTHİŞ USTAM SANATÇI MESLEK BÜYÜĞÜM ,MESLEĞİMİN DUAYENLERİNDEN ZEKİ ALASYA AĞABEYCİĞİİİM SENİ SEVİYORUM;)))YİNE CENNET MAHALLESİNİN DUBLAJIN DA BİZ DUBLAJDAYKEN ONLAR YANDAKİ STÜDYO DA ÇEKİMDEYDİLER ONUN İÇİN ÜSTÜNDE KOMİSER KOSTÜMLERİ İLE...
"İŞTE HAYATINIZ" DİYE BİR PROGRAM YAPARDI UĞUR DÜNDAR SANIRIM BU DA ÖYLE OLDU;)) BEN DE KENDİMCE MİNİ BİR TANITIM YAPTIM SİZLERE TABİİ PEK ÇOK OYNADIĞIM TİYATRO OYUNLARIM, TV DİZİLERİM, SİNEMA FİLMİM OLDU AMA MAALESEF O DÖNEMLERDE DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNALARI OLMADIĞINDAN BİLGİSAYARIMDAKİ SON ZAMANLARA AİT OLAN RESİMLERİMDEN BİR KAÇ KARE EKLEYEYİM DEDİM SİZLER İÇİN DUBLAJ ANILARIM, SET ANILARIMLA VEEEEE
OYUNCULUKTAN SONRAKİ AŞKIIIIM;)))

Aslında çoğunuz bu pastalarımı sevgili arkadaşım BURCU'cuğumun bloğunda gördünüz ama ben görmeyenler için birde pastalarım karnavalda yerlerini almadıkları için bana küsmesinler diye bir de burda yayınlayayım istedim;)))Bakalım beğenecekmisiniz;)

TA TA TA TAAAAAM ŞEKER HAMURU İLE YAPTIĞIM PASTALAAARRRIIIIMMM;)))))




















TÜM DOSTLARA PASTA TADINDA İYİ PAZARLAR DİLİYORUM;))))

55 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhabalar bir kere daha, sizi tanidigima sevindim.Ayrica Suna Pekuysali cok severim, onuda görmek beni cok mutlu etti.Sizin araciliginizla ona,kocaman sevgilerimi gönderiyorum.Pastalara gelince harika,defalarca baktim.Sanatciliginizdan kaynaklaniyor olabilirmi?Hepsi birer sanat eseri gibi.Pasta tariflerini sabirsizlikla bekliyorum.Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Sizinle gurur duydum...

vintage biscuit dedi ki...

yaaaa zuhal siman cok tanidik di .... ama nerde nasil filan diye düşünürken kendini tanıtmışsın çok sevindim . ve sen soyleyince bende herseyi tek tek hatirladim ....

seslendirme yapiyosun ne kadar guzel . sesinide merak ettik biz simdi ama :)))yeni sezonda dizi varmii , izliyelim blog arkadasimizi dimi ama :)))


pastalara gelelim . bayiliyorum ben böyle hamarat insanlara ya * ınan hepsı bırbırınden şık ve güzel bunların * çok yaratıcısın * ellerine sağlıkkk * kahveyle ne güzel gider dimi bu şimdi :)))))))

Burcu ÜNAL dedi ki...

Hayatımda tanıdığım en sıcak, en candan, en yaratıcı, en dost insana bende iyi pazarlar diliyorum..

sevgiler & öpücükler..

munevver dedi ki...

Zuhalciğim,yüzün aşina geliyordu.Ama çıkaramıyordum.Ne iyi oldu,hatırlattın bize.Memnun olduk.

Ergun Koknar'ı ben de rahmetle anıyorum.Elimde ondan öğrendiğim bir çok yemek var.Daha çönce yayınlamıştım.Hatta yarın yayınlıyacağım yemek de ondan.

Pastalarına diyecek bir sey yok.Hepsi çok güzel.Ellerine sağlık.

limoncicegi dedi ki...

Selam Zuhal,
TV ile arasi iyi olmayan biri olarak, senin bu yonunu yeni ogrendim. Hayatta insani vidan azabindan olduren tipler vardir. Heryerlerdedir, herseylerdedir yaa.. sende oyleymissin. hayatin icinde kostururken pastalarinla renklenmis olman bird ebuna guzel dostluklar, eee daha ne olsun :)

Ebruli Lezzetler dedi ki...

Zuhalcim, seni TV de izlemek zaten büyük keyifti benim için. Ama yaptığın pastaları görmek ayrı bir keyif veriyor. Biliyorsun bende yeni başladım şeker hamuru ile pasta yapmaya. İnşallah bende senin gibi bu kadar güze pastalar yapabilirim. Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Zuhal, oyunculuk yanini biliyordum ama seni izleme firsatim olmadi henuz. Dilerim bu sezon seni izleyebilirim. Pastalarin birbirinden guzel duruyor. Hem yetenekli, hem de becerikli birisi oldugun icin ne mutlu sana! Ortaya cikardigin guzellikleri bizimle paylastigin icin tesekkurler.

ZeYNeP dedi ki...

Zuhal cim,
Seni tanıyorum elbette. Sanırım TRT de yayınlanan Benimle Oynarmsın cocuk programında da vardın yanılıyormuyum ki ? sanki sendin. Pastalarını ilk Burcu da gordum ve cok sasırmıstım.SAnat dunyasından olupta nasıl yapabiliyorsun diye dusunmustum ardı arkası geldi guzel pastalarının ve ben ayranlıkla izledim 1-2 not bıraktım o donem. Eh sonra blog actıgında ise pek sevindindim cok iyi ettin.
Ellerine kollarına saglık, gonluke sağlık.

Suna ablaya sevgi selamlar:)

Figen

ArMeda dedi ki...

Zuhalcim evevte evet evet biliyordum sen oydun çiçek taksiden tanımıştım şimdi tescillendi çok mutlu oldum seni tanıdığıma.Harikasın pastaların ayrı bir güzel...Ama pastalara baktıkca ağlayacaktım ben neden başaramadım acaba kızıma söz verdiğim barbili pastamın şeker hamuru tam bir fiyaskoydu 2 saat uğraştırdı ben yaprak jelatin kullandım galiba onun miktarını ayarlayamadım yapamadığım için çok üzgünüm lütfen bana yardım et..seninkiler gibi güzel yapabilmek istiyorum:))sevgilerimi gönderiyorum çook öpüyorum canım..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Zuhal'ciğim,
Tekrar teşekkürler kendini ayrıntılı olarak tanıtmandan.Şimdi daha yakından seni tanıma imkanını elde etmiş olduğumuzdan da ayrıca memnun olup seninle gurur duyduk bir kez daha.Ergun KÖKNAR'ı burdan rahmetle anıp Suna PEKUYSAL'a da sağlıklı uzun ömürler diliyorum.Umarım uzun yıllar bir arada olup çok güzel projelere imza atarsınız.
Bence,fikrimce oyuncu yeteneğini de pastalarınıda yansıtmışsın diyorum.Yüzünden gülücüklerin eksik olmasın canım.Annecik de zaten Çicek Taksinin müptelası idi.Teşekkürler,bilgilerinden dolayı.Pastalar muhteşeminde ötesinde ellerine o güzel gönlüne sağlık.

Sevgiyle kal..

elcinin_mutfagi dedi ki...

MErhabalar kendini tanitman gercekten cok güzel olmus cünkü yüzünüz hic yabanci gelmiyordu ama aceba diyordum ve simdi yanilmamisim diyorum:)seni cicek takside o kadar begenerek izliyordukki ailecek..ama uzun zamandir türk kanallarini izleyemedigimizden diger dizileri izleyemedik..en yakin zamanda izleyebilecegiz insallah..bu arada pastalarini sevgili pastacida görüp cok begeniyordum insallah daha nice güzel pastalarla birlikte oluruz...
BU arada yazamadan edemicem gülen yüzün hic solmasin bir insana gülmek anca bu kadar yakisir..
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Sitene üst resim koyduğunda hemen hatırladım seni. Seni yürekten tebrik ediyorum. Bundan sonra senin dizilerini kaçırmadan izleyeceğim:)) blog arkadaşım diyeceğim tanıdıklarıma:)) artık tvden birer selam yollarsın di mi bize:)Bu arada pastaların herzaman ki gibi muhteşemmmm, ellerine yüreğine sağlık.

Adsız dedi ki...

Zuhal ablacım tebrik ederim pastaların çok güzel görünüyor. Yanlız bir şeyi merak ettim bu pastaları evinde mi tüketiyorsun.Çünkü neredeyse hergün yaptığın bir pastan oluyor

Adsız dedi ki...

Bizede evde yapabileceğimiz şeker hamuru tarifi verebilir misin?

Adsız dedi ki...

Sevgili Zuhal hanım;
Sizi tanımaktan ve sizlerle birşeyler paylaşmaktan son derece mutluyum.
Gülen yüzünüz hiç solmasın.
Hakikaten bi yemek(özellikle pasta) programı yapsanız,müthiş olur.Ama gece yayınlansın program.Çünkü biz çalışan bayanlar sabah programlarını izleyemiyoruz.
Pastalara gelince harika ,müthiş,şaheser vs vs.....Kelime bulamıyorum.Bende şu şeker hamurunu denemeye cesaret edemeyenlerdenim.Yayınladığınız pastalardan birinin tarifini bizlerle paylaşırsanız çok memnun olacağım.
Sevgilerrr...
Zeynep(Eslemnur)

Adsız dedi ki...

On parmağında on marifet dedikleri şey bu olsa gerek...:)))İyiki sizi tanımışız,en son yazınızı okurken hem ağladım hem güldüm..:)çok hoş olmuş tanıtım..Lütfen hep böyle devam edin...:))

Adsız dedi ki...

Zuhal Ablacım Sevinç bennnn:) biberler konusunda bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.ayrıca kimliğinide şimdi okudum ve çok mutlu oldum.bir kat daha fazla saygı duydum.nedenmi, insan bu kadar çok yönlü olurmu, olurmuş işte.sensin o işte.sizi ilk önce burcunun sitesinde görmüştüm ve o günden beri de takip ediyorum.bu arada Zuhal Ablacım ben senin tariflerinden ilk olarak güveçte patlıcan yemeğini denedim,güveçte yapmadım yuvarlak tepsinin içine yapıp üzerine alüminyum folyoyla kapattım.harika oldu Zuhal Abla harika.evdeki herkes bayıldı.sana tekrar bizimle bu güzellikleri paylaştığın için teşekkür ederim.tekrar görüşmek üzere şimdilik hoşçakal..

Adsız dedi ki...

merhaba ZUHAL hanım
Sizin isminiz bile tanıdık gelmişti sonra blogtaki resminizi gördüm ve nerden tanıdığımı buldum.Çiçek taksi ve ardından çapkın sizi çok severek izlemiştik iki dizidede.Sesiniz ve şen kahkahanız hala kulağımda.Yaptığınız işleri taktir ediyorum.Başarınızın yanına birde hamaratlığınızı eklemişsiniz.Pastalarınız çok güzel gözüküyor.Ben Yalova'da oturuyorum ve şeker hamuru için malzeme nerden bulabilirim bilmiyorum bulur bulmaz şeker hamurlu bir pasta deneyeceğim.Resimleri görünce acayip özendim.sevgiler

Adsız dedi ki...

Zuhal abla,

Tek kelime ile harikasin, cicek taksinin eski bolumleri ciktikca hale izlerim, orda oyunculugun cok
hosuma gidiyordu. Rollerinde cok
basarilisin. Marifetlerine diyecek
yok!!! TEBRIKLER :-))))

Adsız dedi ki...

Yaaa, ben de diyorum bir yerden tanıyoruuuum...:)

Adsız dedi ki...

bana arkadasini söyle,sana kim oldugunu söyleyeyim demisler. ben zaten (en sevdigim pastaci) burcunun blogundan senin pastalarini takip ediyordum. ellerine saglik hepsi çok güzel özellikle seker hamuru pastalar tam bir sanat eseri. tekrar tebrikler vede sevgiler... rabia

Tuz ve Biber dedi ki...

Kendinizi tanıtmanıza gerek yoktu aslında, başarılı bir tiyatrocuyu ve yüzündeki bu sevgi dolu gülümseyişi tanımaz olur muyum! O sevgi dolu kalp sevgisini yüzünüze vermekle kalmamış, yaptığınız pastalara yemeklere de katmış. YOksa o birbirinden güzel pastalar başka nasıl ortaya çıkardı ki! Allah gülümsemenizi ve tiyatro hayatınızı daim etsin..ne şanslısınız ki birbirinden değerli tiyaro duayeni ile aynı havayı soluma fırsatı yakalayabilmişsiniz..
Sevgiyle..
Evren

Adsız dedi ki...

.merhabalar zuhal hanım sitenizi açıldığı günden beri takip ediyorum.çok keyifli ve aydınlatıcı buluyorum.detaylara girerek anlatmanız çok kolaylık sağlıyor.ayrıca çiçek takside sizi keyifle izlediğimi hatırlıyorum.sevgilerimle

Adsız dedi ki...

zuhal hanım sizden ricam şeker hamuru kaplamalı pastaların tarifini yazmanız.20 eylülde kızımın doğumgünü var.bende ona sürpriz yapmak istiyorum.teşekkürler

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

SİZ DOSTLARIMA GÜZEL ÖVGÜ DOLU SÖZLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM OKURKEN HEM ÇOOOK MUTLU OLDUM HEM DE İLTİFATLARINIZDAN DOLAYI ÇOK UTANDIM AMA ÖZELİME GELEN VE YORUM BIRAKAN ARKADAŞLARIMIN DÜŞÜNCELERİ NETLİK KAZANSIN İSTEDİĞİM İÇİN BÖYLE BİR AÇIKLAMA İHTİYACI HİSSETTİM TANIYAN TANIMAYAN ANIMSAYAN YA DA ANIMSAYAMAYAN HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLER MÜHİM OLAN AYNI ZEVKLERİ PAYLAŞIRKEN BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENMEK,UNUTTUKLARIMIZI HATIRLAMAK, BİLDİKLERİMİZİ DE BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞA GÖSTERMEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM BLOĞUMUN İLK YAZISINDA DA BELİRTTİĞİM GİBİ BU GÜNE KADAR SİZLERİN BLOGLARINDAN KENDİ MUTFAĞIMA ÇOK ŞEY KATTIM VE KATTIKLARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DİLEĞİM BENİM DE MUTFAĞIMDAN SİZLERİN MUTFAĞINA MİNİK KATKILAR DA BULUNMAK;)))BOLOĞUMU GÜNCELLEYEMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM BİR PROBLEM YAŞIYORUM VE SANIRIM EN KISA SÜRE İÇİNDE HALLEDEBİLECEĞİZ TEKRAR YENİ TARİFLERDE BULUŞMAK ÜZERE...
SAĞLIK VE SEVGİ DOLU GÜNLER SİZLERİN OLSUN.

mom dedi ki...

merhaba zuhal
bu pastalar harika ellerine saglik, karakterindeki sicaklik ta buralara kadar geldi, hem is hemde bu kadar guzel pastalar harikasin diyorum baska birsey demiyorum:)

Adsız dedi ki...

zuhalciğim canım benim sen çok süper birisin ee böyle oluncada yaptığın her şey ama her şey süper olur değilmi işin evin eşin veee yaptığın nefis mamalaar tabiiki...birde sana yorum yazıyorum ama bi türlü gönderemiyodum BURCU nun sitesindeki sistemden farklıya o yüzden BURCU nun oradan sordum hayatım yoksa sen neden beceriksiz olasınki.ben beceremiyodum önce ama artık hep yazarım inşşlah.6.5 yaşındaki kızımda ÇİÇEK TAKSİDEn en çok seni ve RAMAZAN ABİ yi seviyor.bununla ilgili çok ilginç bir anımız var daha sonra yazarım olurmu .hayatının her döneminde yüzün hep gülsün öptüüm..BESTE

Aslı Cin dedi ki...

Zuhal merhaba, bloguna Mom dan ulaştım. Çok keyifli bir işin var bir de üzerine bu pastalar... İnsan zevkle bir şeyler yaparsa zaman harika geçiyor. Vakit bulabilsem de ben de biraz şeker hamuru denemesi yapsam iyi olacak, oğlumun doğum günü geliyor.

Adsız dedi ki...

Sevgili Zuhal hanım,sitenize eklediğiniz tarifler çok güzel.İnanın bende aynısından yapmak isterdim.İnşallah yaparım.
Sevgilerimle,ışık ve sevgiyle kalın.

Adsız dedi ki...

Zuhal hnm. tam 5 gündür yoksunuz..:((,doğrusu merak etmeye başladım..acaba arada benmi bir şeyler kaçırdım..Tabii alıştırdınız bizi her gün her gün artık sabırsızlıkla bekliyoruz tabii...:)))en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere..:)))

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Övgü dolu güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim ;)))Çoğunuz şeker hamuru ile yapmış olduğum pastaların tariflerini sormuşsunuz ben şeker hamuru ile yapılan tüm pastalarımı Coccolat Lezzet Kursundan (http://www.coccolat.com/) öğrendiğim için maalesef onlara ait olan bu tarifi veremiyorum ancak Sevgili arkadaşım Burcu'cuğumun(http://pastaci.blogspot.com/2006/08/hogeldin-emre-bebek.html)yapmış olduğu şeker hamuru tariflerini incelemenizi öneririm benim yaptıklarımda hemen hemen aynı gibi çok değişikliği yok inanın onun için gönül rahatlığı ile deneyebilir kendi pastalarınıza uygulayabilirsiniz;))Beğenileriniz ve güzel sözleriniz için tekrar çok çok teşekkür ederim;))

TÜM DOSTLAR SEVGİYLE KALIN...

Rakunt ideas dedi ki...

Süpersiniz süper hayran kaldım....Ben sizi çiçek taksiden beridiri bilirim...oyunculuk seslendirme .....ve mutfak harikasınız ellerinize emeğinize sağlık...Keşke birde bu işide meslek edinsenizde hani bizlerde bu tatlardan mahrum kalmasak...Bne bunları gördükçe oğluşun ilk doğumgünü pastası konusunda iyice kararsız kalıyorum:))9

Adsız dedi ki...

Ya 10 parmağında 20 marifet olanlardansınız, oyunculuk apayrı bir takdir zaten, ama yapılan pastaların yapım aşamasını düşünüyorum. Emek, zaman, hüner, özveri... Ve sürekli Blog'a birşeyler ekleniyor. Makarnalar etkinliği için yapılan bütün makarnalar süper, şeker hamuru ise elinizdeki sihirle her şekle giriyor sanki..
Merakımı mazur görün, bu kadar pastayı kimler yiyor, çünkü her gün yeni şeyler ekleniyor. bunlar nasıl tüketilir :) buda benim merakım işte..

sevgiler

Pınar

Adsız dedi ki...

Zuhal hanim merhaba

Sitenizin sessiz takipcelerindenim..cok güzel seyler demek galiba az kaliyor mükemmel..her yönünüzle cok becerikli bir hanimsiniz. Tebrik ederim tekrar. Benim sormak istedigim bu seker hamurlarini ben nasil bulabilirim yada nasil yapabilirim. Ben almanya da yasiyorum ve gizem ve tuana nin annesiyim.kizlarimin kasim ve aralik aylarinda dogumgünleri var, bu pastalari denemek istiyorum. Burda pasta malzemeleri satan yerlerede baktim ama sadece hazir olarak marzipan hamurlari var ama onlarin tadinida cocuklar sevmiyorlar. kendi yapabilecegim bir tarif yada almanyada temin edebilecegim bir malzeme varmi?? yardimci olursaniz cok cok ama cok sevinirim. sevgilerimle

Esin Calik

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

MERHABA VE HOŞGELDİNİZ TUĞBA'CIĞIIIM ESİNCİĞİİİM VE PINAR'CIĞIIIM,
Öncelikle beğeni dolu sözleriniz için çok teşekkür ediyorum sanırım severek yaptığınız herşeyin geri dönüşümü güzel oluyor ama insanlarda birbirlerinin aynasıdır siz bu kadar güzel bakmasını bilenler aslında karşılarında kendilerini görürler güzel bakan gözler için ben de sizlere teşekkür ederim;)
Yakında birkaç şeker hamurundan derlediğim bir tarif yazacağım umarım çocuklarınızın doğum günleri için geç kalmam;((Önce ben bir iki deneme yapmalıyım ki sizlerle gönül rahatlığı ile paylaşabileyim;)
Bu kadar şeyi tüketmek gerçekten zor oluyor genelde dağıtım yolu ile tüketiyorum;)))
SEVGİYLE KALIN...

Adsız dedi ki...

ben uğur böcekli pasta hakkında bir şey sormak istiyorum böyle çok katlı pastaların pratik bir kesim şekli varmı yoksa diğer yüntemlerle kesersek pasta bozulabiliyorda

MUTFAK SAYFASI dedi ki...

merhaba zuhal
sayfani ilk ziyaretim. Ne kadar güzel pastalar, benim kizlar görmesin hepsinden isterler artik. Hele esim hic görmesin, tutturur artik sende böyle görüntülü pastalar yap diye...en iyisi ben hic ses cikarmadan seni takip edeyim. banada beklerim
sevgiler
suna

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

MERHABA İSMİNİ EKLEMEYİ UNUTMUŞ OLAN ARKADAŞIM;))
HAYIR MAALESEF ÇOK ÖNEMLİ BİR PÜF NOKTASI YOK SADECE KESERKEN DAHA DİKKATLİ DAVRANMAK GEREKİYOR;(

HOŞGELDİN SUNA'CIĞIIIM,
ÖNCELİKLE GÜZEL SÖZLERİN İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENDİĞİNE ÇOK MUTLU OLDUM;))EN KISA ZAMANDA ZİYARETİNE SEVE SEVE GELECEĞİM ;))

Adsız dedi ki...

merhaba.pastalarınızın güzelliklerinin devamını dilerim.biz pastacı olamasakta asıl işimiz onları süslemek.biz daha çok çiçekten maket pasta çalışmaları yapıyoruz.yaptığımız çiçekler çok özel imalattır.sizinlede paylaşmak isteriz. İYİ ÇALIŞMALAR.

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Hoşgeldin Seher'ciğiiim,
Öncelikle güzel sözlerin için çok teşekkür ederim ben de sizlerin yaptıklarını görmek isterim ancak size ulaşabileceğim mail,adres yada tel no eklememişsin eğer bana yazabilirsen sevinirim;)Her zaman beklerim;)
SEVGİYLE KAL...
zuhalyalcin@gmail.com

Adsız dedi ki...

merhaba zuhal hanım
yaptığınız pastalar bir muhteşem.bende geçen gün şeker hamuruyla bir pasta denemek istedim.hamur çok güzel oldu fakat yapılışında 8 saat kadar hamuru bekletmem söyleniyordu.bende poşet içine hava almayacak şekilde koyup beklettim.1 saat sonra hamura baktığımda hamur taş gibi olmuştu.tabiki çöpe atmak zorunda kaldım.ne yapmam gerekirdi.beni bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkür ederim.
elif aydın

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Hoşgeldin Elif'ciğiiim,
Öncelikle 8 saat bekletilen bir hamurla hiç çalışmadım ama yaptığım hamuru 1 hafta önce streç'e iyice sarıp Tupperware gibi hiç hava almayan saklama kaplarında saklayıp 1 hafta sonra dolaptan çıkarıp 10sn 10 sn hafif yoğrulacak kıvama gelene kadar mikro dalga da ısıtıp kullanıyorum ama hiçbir zaman ilk yoğrulan hamrun kıvamı ve kullanım kolaylığı kadar olmuyor;(Onun için tavsiyem hemen kullanman dan yana olacak ;)Sertleşen hamurunu da dediğim gibi mikro dalga fırının en düşük watt'ında ve çok kısa kısa tutup ılınmasını sağlaman ve tabii streç'inden çıkarmadan yapmalısın ;)
Her zaman beklerim ;)
SEVGİYLE KAL...

Adsız dedi ki...

Merhaba, Pastalar harika şeker hamuru tarifi ararken buldum blogunuzu.
Birden çıkaramadım dizilerdeki bir resminizi ekleseniz daha kolay tanırdık aslında. ama çıkardık sonunda oğlumla beraber :)
takipteyiz. Çok güzel olmuş herşy ellerinize sağlık..
Sanatçılar genelde hazır alır diye bilinir oysa değil mi? El emeği göz nuru dökenlerde var siin gibi :D Sevgiler...

Adsız dedi ki...

inanmiyorum zuhal abla sizi tanimadiklarina siz benim aklimda hep çiçek taksinin ayşe ablasi olarak kaldiniz.bu arada blogunuz çok güzel.bende bir blog açtim ve sizin bir tarifinizi yayinladim.benide ziyaret ederseniz sevinirim.
http://atasofrasi.blogcu.com

Adsız dedi ki...

iyi akşamlar Zuhal Hanım, şeker hamuru tarifi araken sizi görünce şaşırdım.Çiçek taksi dizisinden beri sizi begenerek izliyorum.Ayrıca pastalarınız mükemmel olmuş ellerinize sağlık. Benim blogumada beklerim, (ayla01.blogcu.com) müsait olursanız tabiki. Sevgiyle kalın sizi seviyoruz

Adsız dedi ki...

Merhaba zuhal hanim pastalariniz super yanliz bende iclerini merak edenlerdenim acaba iclerine ne tur kek uyguluyorusunuz kek yumusakmi?

Ben cok fazla olmasada daha once calistigim italyan pastanesinde italyan bir hanimin yaptigi seker hamurlu dugun pastalarini hatirliyorum ornek icin kucuk pastalar yapardik fakat kek ve seker hamuru birlikte olunca acaip tatli olurdu ve ustundeki seker hamuru cok kalin olurdu sizin yaptiklariniz cok deyisik ve yaratici olmus
tebrik ediyorum..
oyunculugunuzuda ilk defa birkac yil once kanadaya ilk uydu geldigi zamanlarda cicek taksiden biliyoruz cok basarili bir oyuncusunuz size bayilirdik en sonda internet sayasinde tanistigim dizi filimlerinde hayatim sana feda dizinde gormustum sizi ama blok unuzu daima gelip ziyaret ederdim banada diyer arkadaslar gibi hicde yabanci gelmiyordunuz sonra birden klik etti kim oldugunuzu ogrendim tebrik ediyorum basarilarinizin daimi ni diliyorum..

Adsız dedi ki...

tesadüfen ulaştım bu sayfanıza, iyi ki de ulaşmışım. Sizi tabi ki tanıyoruz Zuhal hn. Bilmediğimiz yönünüz pastalarmış onu da blog sayesinde ögrendim. Ellerinize sağlık ne guzel pastalar bunlar, hepsi ayrı bir şaheser

parpali dedi ki...

merhaba,gerçekten çok yeteneklisiniz.sizi tebrik ediyor ve yeteneğinizi gösterdiğiniz her alanda sonsuz başarılar diliyorum...

parpali dedi ki...

merhaba ,sizi tebrik ediyorum.her iki alandaki başarılarınızdan dolayı.çok içten bir gülümseyişiniz var ve pastalar da bu gülümseme kadar güzel.sonsuz başarılar...

Adsız dedi ki...

merhaba sizi hemen tanıdım çiçek taksi adlı dizide ayşe karakterini canlandırıyordunuz yani ben size bayılıyordum bu arada pastalarınızda çok güzel görünüyor ellerinize sağlık hayatınızın hep böyle eğlenceli geçmesi dileğiyle...

Adsız dedi ki...

zuhal hanim sizi dizilerinizden filmlerinizden taniyorum size nasil ulasacagim diye dusunurken sonunda buldum elelrinize emeginize saglik neden siz almanyada bi kurs acmiyorsunuz ders vermiyorsunuz inanin ilk ögrenciniz ben olurdum insallah öyle biseyde olur.Burcu >Hamburg

elvan dedi ki...

bu pastalarr harika ama ben yapamiyorum zuhal ablacim siz neden kurs acmiyorsunuz ama almanyada inanin ilk ögrenciniz ben olurdum seve seve,birde seker hamuruna glikoz konulmasa olmazmi evde yapmak icin

Adsız dedi ki...

sizi tebrik ederiz biz gelin görümceyiz esma ve hatice

gülcelem dedi ki...

hepsi birbirinden güzel gözüküyor ayyy canım çekti Zuhal Hanım emeklerinize sağlık.. sevgiler...

http://elifgulcelem.blogcu.com/