Cumartesi, Kasım 18, 2006

KITALAR ARASI HİZMET;)))BUYURUN TEŞVİKİYE COCCOLAT'A

AVRUPA YAKASININ GÖZÜAYDIN ARTIK YENİ ŞUBESİ İLE COCCOLAT SİZLERLE;))))



17 KASIM CUMA- 18 KASIM CUMARTESİ AÇILIŞ VAAAAAAARRRRRR!!!!!!!!

İşte Kıtalar arası hizmet diye buna denir;)yoğun talep doğrultusunda Coccolat Lezzet Kursu artık Teşvikiye'de.Bugün Sevgili 'Pastacı' Burcu'cuğum ve Sevgili 'Ufuk'ta Mutfak'dan Ufuk'cuğumla buluştuk.Sevgili Ufuk'cuğumu tanımaktan çok büyük mutluluk duydum herişi büyük ustalıkla yürütebilen insanlara herzaman hayranlık duymuşumdur işini,evini,çocuklarını ve eşini seven,güzel yürekli,gözleri ışıl ışıl gülen bir arkadaşım olması beni çok sevindirdi;)Aynı zamanda çok naif ve nazik bir arkadaş bakın Karnaval'ımız için uğur perisi getirmiş;)Sağol Ufuk'cuğum Karnaval'ın iyi ki sizler gibi güzel gönüllü dostları var;)Canım Ufuk'cuğum ve canım Burcu'cuğum dostluğumuz uzun yıllara dağılsın;)

Çok keyifli güzel birgündü bizim için Önce çok sevdiğim kursum Coccolat Teşvikiye'nin açılışına gittik;daha sonra hepbirlikte çaylar içip tatlılar yiyip tatlı tatlı sohbet ettik))yine iç açıcı dekorasyonu,inanılmaz güzel pasta,kurabiye,kiş,muffin,tartları,rengarenk gıda boyaları,şekil şekil biçim biçim kek,pasta,kurabiye kalıplarıyla,sevimli mekanı ile göz kamaştırıyordu Coccalat;))Yerinizde olsam mutlaka uğrar ve bir merhaba derim,keyif alıp asla çıkmak istemeyeceksiniz;)Eğer fırsat bulamaz ve gidemezseniz,kurs programlarını merak ediyorsanız COCCOLAT üzerine tıklayıp rahatlıkla hangi tarihler de hangi kurslar mevcut görebilirsiniz;)



GÖZLERE ŞENLİK

MİDELERE AFİYET

HÜNERLİ ELLERE MAHARET VEREN COCCOLAT'DAN ESİNTİLER;)))



Birbirinden renkli bu ürünleri ister hazır alabilir,ister sipariş verebilir,isterseniz sizler yapabilirsiniz Coccolat Pasta Tasarım'da her seçenek sizler için mevcut;)Siz yeter ki hangisini seçeceğinize karar verin;))


Artık bu sevimli rengarenk kurabiyelerden sizlerde yapabilirsiniz;)





Pasta nasıl olmuş ama??
Süpppppeeeeerrrr BU MUDUR BUDUUUUUURRR;))))


Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Ustaların Ustası Pastacılık Yarışması 2006” 8 Kasım 2006 tarihinde İstanbul Princess Maslak Oteli'nde profesyonel pastacılık usta ve şeflerinin katılımıyla gerçekleşti. Türkiye'nin bir çok şehrinden katılımcının olduğu yarışma, iki kategoride gerçekleştirildi. Birinci kategori “Çocuk Pastaları ve Kurabiyeleri”nden oluşurken, ikinci kategoride ise “Düğün Pastaları” yarıştı.

Gelin eteği düğün pastası birinci oldu
İkinci kategoride düğün pastaları hazırlayan 10 yarışmacı, birbirinden renkli, hem göze hem de damağa hitap eden düğün pastalarını 2 saat süre içinde hazırladılar. İstanbul Cocolat'tan yarışmaya katılan Şule Gündoğan bu kategorinin birincisi seçildi.İşte Pastasının yanında sevimli sevimli bunu ben yaptım diye gülen hünerli ellerin sahibi Four Seasons Oteli’nin 7 yıldır Pasta Şefliği’ni yürütmekte olan Sn. Şule Gündoğan ve de benim canım öğretmenim,dostum Sevgili ŞULE GÜNDOĞAN;)
Coccolat lezzet kursuna katılacak olan mutfak tutkunlarının da çok sevecekleri öğretmenlerinden biridir kendisi;))Bu vesile ile tekrar kendisini kutluyor ve öpüyorum;)

Sırada yine bir pasta var 'Bahar Pastası';))Çok güzel değilmi? Detaylarına dikkatlice bakmanızı öneririm ciddi emek var.Yine aynı yarışmada ilk kategorideki 10 yarışmacı çocuk pastaları ve kurabiyeleri hazırladılar veeee görmüş olduğunuz pastada üçüncülüğü aldı kim tarafından mı tabiiki Cocolat'dan Hava Ateş;))Sevgili Havva'cığımın resmi maalesef yok ama olmaması da normal çünkü Sevgili dostum Havva'cığım Kızıltoprak Coccolat'ın demir başı;))Sevgili Havva'cığım Kızıltoprak Coccolata gözü gibi bakar o da Teşvikiye'ye gelirse olmmmmaaaaaaz biz onu anadolu yakasından hiçbiryere bırakmayız;))Canım Havva'cığım ellerine sağlık mükemmel bir pasta olmuş seni kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum;)

Coccolat turumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz,
Hamarat hanımları bekleyen tezgahımız ve kurs odası


Veeee Coccolat'ın Kurucusu,çok değerli öğretmeni,dostum Elif Kolonkaya'ya

ve ortağı işletmecisi çok sevdiğim sevgili dostum Arzu İrez'e başarılarının devamını diliyorum;)Allah utandırmasın ve hanımların el birliği ile oluşturdukları bu güzel okulun devamı yine tüm hamarat hanımların el ele vermesi ile her ilde
her semtde bir Coccolat oluştursun;))

Son olarak Coccolatın diğer demirbaşı;)) dünya şekeri güzel gönüllü sevgili Çolphan Birkandan'cığım başvurularınız için herzaman cıvıl cıvıl sesi ile telefonun diğer ucunda sizleri bekliyor;)))Öpüyorum Çolphan'cığım kolay gelsin;)İşte Coccolat'a ulaşabileceğiniz tel.numaraları
COCCOLAT LEZZET OKULU
COCCOLAT – Kızıltoprak,
Bağdat Cad. Rüştiye sok. No: 10
Tel: 0216 – 449 95 90-91-92
Pazar hariç her gün: 09:00 - 19:00

COCCOLAT – Teşvikiye,
Hüsrev Gerede Cad. No:77
Tel: 0212 - 261 38 41- 42
Her gün: 10:00 - 19:30

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

18 yorum:

umran dedi ki...

Zuhalcim resimlerine dahi hayranlikla baktim pastalarin eminim yakindan muhtesemdirler.
Yaptigin hemen hemen her tarifi denenecekler listeme aliyorum.SUPEEEERRRSIIIIN.

Adsız dedi ki...

muhteşemler
gelin eteği ruya gibi
aynur biçer

*Ra dedi ki...

Off Coccolat neden buradan çok uzakta ki? İçime oturdu şimdi. Ben glikozu dahi bulamazken buralarda. Olacak iş mi bu şimdi. Her semte bir Coccolat yerine her şehre bir Coccolat olsa daha iyi olmaz mı? E sonra da semtlere açılsın.
Öpüyorum sizleri. Samimiyetinize hayranım. Sevgiler.

Beyhan dedi ki...

Sevgili Zuhal;
Coccolat hakkında verdiğiniz bilgilerden ve fotoğraflardan dolayı içim kıpır kıpır oldu.Bir gün kurslardan birini seçip gitmek isterim.Aslında inceleyince bana uygun çok bölüm gördüm coccolatta.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Kadriye dedi ki...

masallah o dügün pastasi harika...

Adsız dedi ki...

Sevgili Zuhal heyecanını paylaşmak gerçekten çok güzel:) Zevkle okudum...Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Zuhalciğim,
Bu görüntüler karşısında bittim,öldüm,eridim.Şimdi daha bir heves ettim gitmeye.Gerçi kalacak yer için her iki yakada da problemim yok ama PS12'yi nedense spot yapmıyorlar.Benim 5 haftasonu İstanbul'a gelip gitmem inanılmaz zor.Ama bir yolu mutlaka olmalı.Ne dersin yanılıyor muyum?

sefika dedi ki...

merhabalar Zuhal. Çok güzel resimler çekmişsin. Siteni keyifle takip ediyorum. Çok beğeniyorum. Ama bu son postta olayı bitirmişsin. Ah keşke benim yaşadığım yerde de bu tür kurslar olsa da katılabilsem. Böyle keyifli hobilerle ilgilenmek lazım. Senden bir şey rica etsem: o kuvertürle süslenmiş kurabiyeler var ya ben onlara bittim. 25 kasım günü oğlumun 1. doğum günü partisi var. O tarzda kurabiyeler hazırlayıp süslemek istiyorum. Sence nasıl bir tafrifle hazırlanış kurabiyede daha başarılı olabilirim? bana bir tarifle yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Zuhalcim, super bir sunum. Hem resimler, hemde boyle kabiliyetli insanlarin varligini bizlere sundugun icin tesekkurler.. Istanbulda olmak ve lezzetli tatlilarindan tatmak,cappuccino icmek geliyor insanin icinden..Guzel yorumlarin ve ziyaretin icinde ayrica tesekkurler.

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Harika!!!! Fevkaladenin de fevkinde...
Patates etkinliginde nasilda farkedememisim ben bu sayfayi.
Ellerinize saglik Zuhal hanim. Artik takipciniz olacagim.
Stuttgart´tan sevgiler Sonia...

Adsız dedi ki...

Ne kadar güzel,inanırmısınız büyük bir keyifle baktım resimlere....Ayrıca hepside çok lezzetli görünüyorlar...Paylaşımınız için çok teşekkürler :))) Sevgiyle,maviyle,afiyetle kalın...

www.blogcu.com/aydayla

ufukmutfakta dedi ki...

Sevgili Zuhal'ciğim,
Canım benim, asıl ben seninle ve Burcu'ya tanışmaktan inan bana o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Yazılarında hissettiğim samimiyeti ve dostluğu canlı canlı yaşamak harika bir duygu. Mükemmel geçen cuma günü için, sohbetin, dostluğun ve kısacası herşey için çok ama çok teşekkürler canım arkadaşım. Günün dünden güzel olsun

Adsız dedi ki...

Zuhal hnm. öncelikle üzülerek söylüyorum ki sitenize her zaman giremiyorm..:( benim pc den kaynaklanan bir sorunmu bilmiyorum ama sayfanızı açmakta zorlanıyorum..:((
Veeeeee size ayrıca bir teşekkür borçluyum sanırım,çünkü kurs için bir kaç yer vardı aklımda ama sizin anlattıklarınız beni etkiledi ve bende coccolatta karar kılmıştım..:))iyikide öyle yapmışım...:))Bambaşka bir dünya orası..:))
Hazır sitenizi açmayı başarmışken şöyle keyfli bir gezinti yaptım..:))Muhteşemsiniz inanın ruhum açıldı hele pazartesi pazartesi harika geldi,sendrom filan kalmadı..:))ellerinize sağlık

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Zuhal'ciğim,
Harika tek kelime ile super şeyler..İnan hepsi birbirinden güzeller içim gitti resmen..Ufukla buluşup tanışmanızda ne kadar güzel olmuş bu tür dostluklar beni çok mutlu ediyor inan.Şimdi yine pastalara dönelim,ahh canım ne yapsam bende mi başlasam acaba bu kurslara.))Burcu'da çok güzel anlatmış sayfasında herşey harika tek kelime ile gönlüne sağlık..İş yerinden aradım seni sanırım müsait değildin.Telefonunda yabancı bir numara görürsen anla ki o benim..Çok öpüyorum tatlım..Harika bir hafta seninle olsun..Sevgiyle kal..

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

MERHABA ÜMRAN'CIĞIIIM,
Çok teşekkür ederim beğeniyor olman hele de listene ekliyor olmana çok sevindim yaptıklarını da zaman içersinde bizlerle paylaşırsan sevinirim;))İnan bana senin lezzetlerin ve sen de SÜPEEEEERRRSİİİNN;)))

MERHABA AYNUR'CUĞUUUM,
Gerçekten rüya gibiler ;))Bir de yakından görsen gerçekten şaheserler;)

MERHABA TİTOLO'CUĞUUUM,
Aslında ben de o şekilde yazmıştım her ile her semte açılmalı bu Coccolat;)siz uzaktakiler için gerçekten büyük kayıp diye düşünüyorum umarım ağı genişletirler ve sizlerde faydalanabilirsiniz;))Benimde hayaranlığım sizlerin bana karşı olan samimiyeti ve ilgisi;))sağolun iyi ki varsınız;))

HOŞGELDİN BEYHAN'CIĞIIIM,
Çok yerinde bir kelime bulmuşsun evet Coccolat'ın hangi şubesine gidersen git insanın içi kıpır kıpr oluyor;))İmkanın varsa mutlaka gitmelisin;)Ben de ilginize teşekkür ederim ve her zaman beklerim;)

HOŞGELDİN KADRİYE'CİĞİİM,
Gerçektem mükemmel;)Her zaman beklerim;))

MERHABA HÜLYA ŞENLİK'CİĞİİM,
Ben de heyecanımı sizlere yansıtabilmenin mutluluğunu yaşıyorum ama nasıl heyecan duyulmaz ki bu güzellikler için de ayrıca Cuma günü inanılmaz bir trafik stresi yaşamama rağmen Coccolat'tan içeri girer girmez herşeyi unuttum;))
Dünyam şaşıyor orda;))

MERHABA HÜLYA'CIĞIIIM,
Haklısın programlar her zaman kişilere uygun olamayabiliyor ama senin yerinde olsam tel açar konuşurum belki senin gibi uzaktan gelebilecek öğrenciler için farklı bir program uygulaması yapabilirler konuşmakta ve fikir sunmakta fayda var mutlaka kursa katıl olur mu?

HOŞGELDİN ŞEFİKA'CIĞIIIM,
Haklısın uzakta olanlar için gerçekten zor bir durum ;( Benim kurabiyelerimi sormuşsun ancak bu tip kurabiyeler gerçekten uygulamalı yapılabilecek tarifler istersen bu kurabiyeleri uygulayan ve sitesinde de tarif eden ve her zaman sitesini büyük keyifle takip ettiğim Gelincik Tarlası Burcu'nun site linkini vereyim ordan bir incele olurmu;)Oğluşuna ve sana sevdiklerinizle geçireceğiniz sağlıklı huzurlu nice uzuuun ömürler dilerim ;))
http://gelincikler.blogspot.com/

MERHABA HALE'CİĞİİİM,
Aslında hergün ziyaretindeyim ancak maillerimdede belirttiğim gibi sanırım benim pc de bir problem var ve yorum bırakamıyorum;((İstanbul'a geldiğinde birlikte gideriz merak etme capucinolarımızı da sohbet ederken yudumluyor oluruz;))


HOŞGELDİN SONIA'CIĞIIIM,
Çok teşekkür ederim beğenmiş olmana gerçekten sevindim bu arada patates etkinliğine katılım o kadar yoğundu ki haklısın gözden kaçması büyük olasılık;))Her zaman beklerim;))Türkiye-İsatanbul'dan da sana sevgiler;))

MERHABA AYDA'CIĞIIIM,
Mavi insanları dinlendiren bir renktir mavi renkli dingin yorumun için teşekkür ederim;))En kısa zamanda ziyaretine geleceğim;))

MERHABA UFUK'CUĞUUUM ,
Arkadaşlar Ufuk bu kez büyük oğluşu için harikalar yaratmış mutlaka sitesini ziyaret etmelisiniz;))Canım arkadaşım ellerine sağlık süper bir pasta olmuş epey uğraşmışsın ayrıca taktiklerine de bayıldım bizde seninle tanışmaktan çok çok keyif aldık ve mutlu olduk bundan sonra irtibatımızı koparmayıp dostluklarımızı ilerletelim;)Çok öpüyorum;)

MERHABA ULVİYE'CİĞİİİM,
İnan çok çok üzüldüm şimdi sayfayı açamamana;((Bence sorun senin pc değil benim site de ki resimlere hala photoshop uygulayamamam;((çok yüklü oldukları için açılmıyor olabilir;(Çok sevindim Coccolata gitmiş olmana ve ayrıca güzel bir girişime önayak olmama;))Gerçekten inanılmaz hoş ve insana huzur veren biryer değil mi;))insanın ruhunu dinlendirebileceği müthiş bir ortam;)ayrıca güzel sözlerin için çok teşekkür ederim ;))Senin pastalarında muhteşem Burcu'cuğumun sitesinde gördükçe yorum bırakmaktan kendimi alamıyorum;)ellerine ve yüreğine sağlık ;))Her zaman beklerim;))

MERHABA GÜL'CÜĞÜÜM,
Gerçi tel.da konuştuk ama yine de söylemeden geçemeyeceğim birgün mutlaka hepbirlikte toplanalım olur mu;))Kursu da düşünmeni tavsiye ederim açıkcası muhteşem bir yer;)Gül yanaklarından öpüyorum canım;=)


TÜM DOSTLAR SEVGİYLE SEVDİKLERİNİZLE KALIN...

gulizar dedi ki...

Merhaba zuhal hanım ben Aksaraydan Gülizar size ikl defasj yazıyorum mutfak konusunda çok ilgiliyim Aksaray kız meslek lisesine pratik kursuna gidiyorum ama burda çok fazla malzeme sıkıntısı çekiyoruz.Şeker hamurundan pastalarımı süslemek istiyorum ama malzeme bulamıyorum yarışmamız oldu kelebek pasta ile katıldım 1. oldum.Yaptıklarınızı çok beğeniyorum otay ustanın proğramında izledim sizi yaptığınız üünler çok güzel HER ŞEY SÜPERRRRRR. :)

gulizar dedi ki...

Merhaba zuhal hanım nasılsınız.Aksaraydan Gülizar.Sizi hayranlıkla izliyorum yaptıklarınızı çok beğniyorum.mutfak işlerine çok ilgiliyim çok severek yapıyorum.Aksaray kız meslek lisesi pratik kursuna gidiyorum ama Aksaray küçük bir il olduğu için çok fazla malzeme sıkıntısı çekiyorum şeker hamru yapacam glikoz bulamıyorum yada başka malzemeler hiç bulamıyorum.yaptığınız ürünler çok hoşuma gidiyor.SÜPERSİNİZZZZZZZZZ.Oktay ustanın proğramında izedim yaptıklarınız güzeldi kendinize iyi bakın BYEEEEEE

Adsız dedi ki...

ahhh ahhhh..!!!!!!keşke bende sizlere katılabilsem.Ne kadar güzel şeyler yapıyorsunuz sizi tebrik ederim Zuhal hanım.Ama çoook uzaktayım ,Aydın'ın Söke ilçesinde oturuyorum.Orijinal tarifler bulup internetten yapmaya çalışıyorum ama malzeme bulmakta zorlanıyorum.Allahtan Kuşadasında restorant ve otellecilik malzemeleri satan bir dükkan buldum(metal kalıplar krema torbaları falan...)Sevincimi anlatamam o an size eşiminde tanıdığımış ohhhh!! çok yardımcı oldular rahat rahat eksiklerimi aldım(teşekkür ederim Özgül züccaciye)Annem Fransada yaşıyor bazı şeyleri ondan istiyorum ama gümrük ve yük sorunu yaşanıyor.Neyse işte böyle hep arayış içerisindeyim nerede ne var diye .Fransızca sitelerindede harika tarifler var hep özlediğim tatlar artık kendim yapıyorum.Arkadaşlar eğer İzmir ve civarında pastacı malzemeleri satan yer bilen varsa aranızda lütfen bana da haber verirmisiniz örneğin gıda boyası,jelatin gerçe onları buldum Sökede ama tek bir yer sattığı için fiyatlar yüksek ,yani bu tür gıda malzemeleri.Zuhal hanım hayatta size başarılar dilerim ,herşey gönlünüzce olsun .Sevgiler...:)