Pazartesi, Kasım 06, 2006

YEMEK BAHANE SOHBET ŞAHANE;)))


Merhaba Sevgili Dostlarım sizleri çok çok ihmal ettiğimin farkındayım ancak işlerimin yoğunlaşması sebebi ile evimi zor görür oldum doğrusu ve eve geldiğimde sadece baygın vaziyette yatağıma atıyorum kendimi;((Sanırım bu tempo ile baharı bulacağım;(Bu ara içersinde sık sık güncelleme yapamayabilirim bunu için peşinen hepinizden özür dilerim tabii yine de elimden geldiğince sizlerle olacağım;)
Bu yoğun ve yorucu haftanın en güzel kısmı Pazar gününü sevgili blogcu arkadaşım DAMAK TADI Gül'cüğüm ve ailesini ağırlamam oldu;)Hepinizin bildiği gibi ramazan ayı içersinde sevgili Gül'cüğüme iftar yemeğine gitmiştim ve birbirinden değerli sevgi dolu yeni dostlarım olmuştu bu güzel dostluğu pekiştirmek tekrar güzel ve keyifli bir masa sohbetini bende de yaşamak arzusu nihayet Pazar gününe denk geldi ve gerçekten çok keyif aldığımız bir buluşmayı gerçekleştirdik;)Bu arada sitelerimizin sevgili sıkı takipcilerinden Hülya'cığımın tel. açmasına ve 'nerelerdesiniz sizi çok merak ettik' demesi de ayrı bir mutluluktu doğrusu;)Sağol Hülya'cığım ellerine sağlık aaaa bu arada güzel bir haber verdi Hülya'cığım o da artık bir site açarak aramıza katılmış ziyaret etmek isteyenler için linkini de veriyorum;)Aramıza hoşgeldin Hülya'cığııım;)
Gelelim yine Pazar gününe Yemeğin bahane sohbetin şahane olduğu sıcacık bir dost çayı içmek sanırım hayatta yaşanacak en güzel mutluluklardan biri;)
Sevgili Gül'cüğüm ve birbirinden değerli dostlarım evimi şenlendirip soframa kattığınız neşe için sonsuz teşekkür ederim Uzuuuun yıllar dostluğumuzun devamı ile ...
SEVGİYLE KALIN...



Masamızda gördüğünüz ve birarada görüntüleyemediğim diğer mamaların tariflerini hafta içinde yavaş yavaş vermeye çalışacağım Tüm Dostlarıma keyifli,sağlıklı bol bereketli bir hafta diliyorum;)

TÜM DOSTALARIM SEVGİYLE KALIN...

22 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili ZUHAL;o kadar yoğunluğuna rağmen sayfanı güncelleyebilmene çok sevindim.Birde üstüne üstlük sayfanda benden bahsetmen çocuklar gibi sevindirdi beni.Çok mutlu oldum inan.Herşey için tekrar tekrar teşekkürler.Görüşmek ümidiyle...

akçahan dedi ki...

Çok maheretlisiniz Zuhal Hanım, Gül'ün sayfasından ulaştım, hoşçakalın.

munevver dedi ki...

Zuhalciğim,Gül de yazmış,belli ki güzel bir gün geçirmişsiniz.Hepinizin,hepimizin,ağız tadı bozulmasın.Sağlıklı günler görelim inşallah.
Sofra muhteşem...Bekliyoruz.
Sevgiyle,nanelimon.

tontontombo dedi ki...

mmmmmmmm bu ne güzel bir masa, ellerinize sağlık.
tarifleri merak ettim, yeşil birşeyler var, kabak dolması mı nedir merak ettim, üstleri beyaz olan, onun tarifini de unutmayın ltf.

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Damaktadında da yazdığım gibi muhteşem bir sofra olmuş. Ellerinize sağlık. O güzel günü ve görüntüleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler. Her ne kadar bakarken yutkunsak da sayenizde güzel yemekler yapmak için motive oluyoruz :))) Sevgiler. Burcin

Rakunt ideas dedi ki...

Aman ne güzel maşallah sofra harika görünüyor sizede işlerinizde kolay gelsin .....

Adsız dedi ki...

merhabalaaaar,
bizi fena alistirmisiniz her gun yeni, pratik ve degisik tariflere, merak ediyoruz araya zaman girince:)
Bu arada hulyanin sayfasina da bayildim:) Ona ayrica yazacagim tabiki...

Adsız dedi ki...

Zuhalciim ben de uzun bir aradan sonra sana merhaba diyebiliyorum.Yoğun ve yorucu güler geçirdim ben de.Kayınvlidem yaz ortasından beri bendeydi.Diz eklemlerindeki artroz nedeniyle protez ameliyatı geçirdi.Geçen gün yolcu ettik kendisini:))Ben de şimdi rahatlamış(hem ameliyat sonucunun iyi olması ve eşimin sevinmesinden dolayı,hem de özgürlüğüme tekrar kavuşmaktan dolayı)vaziyette dolaşıyorum evin içinde.Daha çok ziyaret edilecek ve yorum bombardımanına tutulacaksınız yani.Öpüyorum canım.

limoncicegi dedi ki...

Yahuu boyle de insan catlatilmaz ki ! Damak tadima da soyledim. Olmaz dedim.. olmaz... boyle bir sofrada benim en gostermek istemeyecegim, yokmus gibi davrandigim : saldirganlik, oburluk, asirilik duygularim ortaya cikar :)) tutamam.. ellerinize saglik

ufukmutfakta dedi ki...

Zuhal merhaba canım, tlf'da yeni bir proje için toplantıda olduğunu söylemiştin. Demekki yoğunluğun da böylece başlamış oldu. Kolay gelsin Canım benim. Sayfanı güncellememenden yoğunluğunu tahmin etmiştim. İkramların muhteşem olmuş. Zaten senden başka türlüsü beklenemezdi. Hani derler ya "arife tarif gerekmez" diye aynen sana uygun bir söz. Zuhal'ciğim üstleri pembe renkli ve papatya ile süslenmiş tatlıları çok merak ettim. Eminim tarifini verirsin. Bende denerim. Canım yeni projende başarılar diliyorum ve seni öpüyorum.Günün dünden güzel olsun.........

ArMeda dedi ki...

merhaba canım allah dostluğunuzu daim etsin inşalla bir gün bizde katılırız aranıza.mamaların tariflerinide bekliyoruz arayıyı açama canım sevgiler...

Hülya YILMAZ dedi ki...

güler bir yüz eşiliğinde böyle nefis mamalar... kim hayır diyebilir ki??? kıskanmamak elde mi???
ellerinize sağlık.

Adsız dedi ki...

merhabalar.bloğunuzun sıkı bir takipçisiyim.hazırladığınız masada harika görünüyor.işlerinizde başarılar.

Adsız dedi ki...

Tekrar merhaba,acemi olduğumu yukarıda ki yazımda belirtmiştim.İsmi yanlış işaretlediğim için bloğum görüntülenmiyor.Umarım bu sefer doğru olmuştur.Sizi arkadaşlarım listesine ekledim.Çünkü bilgisayarın başına ne zaman geçsem bloğunuzu ziyaret etmeden rahat edemiyorum.:)))

Adsız dedi ki...

Yine beceremedim ben en iyisi direkt adresi yazayım.Başta siz olmak üzere böyle güzel bloglar hazırlamayı başaran arkadaşları yürekten tebrik ediyorum.Ne zor bir işmiş yada ben beceremiyorum.Arkadaşlarıma eklediğimi sandiğim kullanıcı adı meğer size ait değilmiş:((zuhalyalcin yazınca başka bir blog açılıyor.www.blogcu.com/homiligirtlak ziyaretime gelirseniz çok sevinirim.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Zuhal'ciğim,
Canım öncelikle nasılsın??Çok yoruldun inan aklım hep sende kaldı,sadece benim değil hepimizin.
Zeliha ablam Trabzon'a uçtu bu akşam sana tekrar teşekkürlerini iletiyor ve seni her zaman Trabzon'a annenle birlikte beklediğini iletmemi istedi büyük bir mutluluk duyacağını da özellikle belirtti.

Canım arkadaşım,halen dünü unutamıyoruz.Hele güleryüzünüzü ve sevgili tatlı anneciğin hepimizin kalbine taht kurdu inan.Bizlere çok güzel bir gün yaşatıp,mükemmel ev sahibi olman ve biribirinden lezzetli tatlarla sofrayı hazırlaman ve sunman inan harika idi.Sana çokkkk çookkkk teşekkür ediyorum canım benim.İnşallah bu dostluğumuz uzun yıllara dayalı olur.Artık yazacak kelime ve söz bulamıyorum biliyor musun tatlım.
Halen tlf.lar geliyor ve dünden kalan gülüşmeler ve kahkahalar devam ediyor.Sizleri tanıdığımız için çok çok mutluyuz,bu mutluluğu çoşkulu bir şekilde yaşıyorum ben canım.Tekrar teşekkürlerimizi gönderip,ellerinize ve gönlünüze sağlık diyoruz.Yeni projende sana başarılar dilerim ve diliyoruz.Biliyoruz ki en güzel yerlerde olacaksın ve bizler herzaman ki gibi seninle,seni yanımaktan gurur duyacağız.Gülen yüzün hiç solmasın,mutluluğun ve sevincin bol olsun.Seni ve dünya güzeli anneciğini yanaklarınızdan öperim,öpüyoruz.İyi ki blogcu olup sizleri yakından tanıma şansına nail olmuşum,olmuşuz.Sevgilerimle mutlu kal.Hoş suprizlerle dolu bir hafta seninle ve anneciğinle olsun.
Sevgilerimizle..

Adsız dedi ki...

Sevgili Zuhal,
Sofra icin söylenebilecek laf yok, insan bu sofrayi begenmezse taş olur zaten:))) Ellerine, kollarına, emeğine sağlık demek düşüyor sadece.

Damak Tadı'nda sofranın birbirinden güzel ve detaylı resimlerini görünce ne kadar şık ve güzel bir sofra hazırlamış olmandan çok, sofra başındaki fotoda yüzündeki gülüş dikkatimi çekti.. O gülümseyişle sofraya ne koyarsan koy zaten konuklarına dünyanın en güzel ikramları olarak görüneceklerinden kuşkum yok.. Gözlerindeki sıcaklık her sıradan sofrayı bir şölene dönüştürmeye yeterde artar bile.. Yemeğe asıl lezzetini veren içine katılan sıcacık sevgi bence.. İşte beni bu sayfalara çeken de burada hissettiğim pozitif enerji.. Boşuna gözümü üstüne dikmemişim:)) Sevgilerimle..

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

HOŞGELDİN HOMİLİGIRTLAK'CIĞIIIM,
Çok teşekkür ederim ilginize çok şükür işlerimin yoğunluğu dışında hiçbir sorunum yok.Tariflerin ilkine çikolata ile başladım ve yeni sayfan hayırlı olsun en kısa zaman da ziyaretine geleceğim;)Bu arada ismini sen mi biliçli olarak Homili koydun bilmiyorum ama doğru türkçesi Homini'dir yemeyi seven ne versen yer anlanda kullanılır mutlaka bilinçli olarak koymuşsundur ancak arada bir harf farkı olduğunu belirtmek istedim.Her zaman beklerim .Tekrar sen de aramıza hoşgeldin ;))

MERHABA HÜLYA'CIĞIIIM,
Sitendeki aşk hikayesine bittim;))Canım benim oğluşunu öpüyorum;)Mutlu olmana ben de çok sevindim her zaman görüşeceğiz;)

HOŞGELDİN AKÇAHAN'CIĞIIIIM;
Estafurullah elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum sevdiklerimi için sadece durum bu yoksa çok maharetli değilim;)Herzaman beklerim;)

MERHABA MÜNEVVER'CİĞİİİM,
Gerçekten çok keyifli çok güzel bir gündü sıcacık yüreklerle sıcak birer çay içmek dünyanın en büyük keyfi sizlerin de ağız tadı hiiiç bozulmasın imkan olsa da hepberaber buluşabilip bu sıcak sohbetleri birlikte de paylaşabilsek kimbilir belki günü birinde bunu da yaparız tarifleri yazmaya başladım bile;)

HOŞGELDİN TONTONTOMBO'CUĞUUUUM;
Beğenmiş olmana sevindim yeşil yeşil görüklerin salatalık içlerinde salatalıklı patates salatası var;)Tarifi yakın zaman da sizlerle olacak;)Her zaman beklerim;)

HOŞGELDİN BURÇİN'CİĞİİİM;
Keşke sizlerinde bizlerle olabilme imkanınız olsaydı sayfa yansıtamadığımız o kadar güzel dakikalar olduki;))Maalesef her olan şeyi buraya aktaramıyoruz ama çok keyifli sıcacık bir sohbet vardı;)Eğer sizi motive edebiliyorsak ne mutlu bizlere;))Her zaman bekliyorum;)

MERHABA TUĞBA'CIĞIIIM,
Güzel sözlerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim;)

MERHABA YELDA AKSU'CUĞUUUUM,
İnanın ben de sizleri çok çok özledim sanırım bu duraksamaya çözümü yavaş yavaş bulacağım gibi geliyor;)Evet ben de Hülya'cığımın sayfasına bayıldım kalemini de çok sevdim ayrıca;)

MERHABA ARZU'CUĞUUUM,
Seni merak etmedim dersem yalan olur hatta Burcu'cuğuma bile sordum birara hay allah bende üzüldüm şimdi öncelikle çok çok geçmiş olsun sonucun sizleri mutlu etmesine sevindim allah başka hastalık vermesin;)Sen de özgürlüğünün tadını çıkar ;)Her zaman senden gelecek haberleri bekliyorum seni ve yakışıklı oğluşlarını çok çok öpüyorum;)

MERHABA LİMONÇİÇEĞİ'CİĞİİİM;
İnşallah gün gelir hepimiz aynı sofrada keyifle dostluğumuzu paylaşırız ama şu sanal ortamda bile aslında paylaştığımız bu değilmi ayrıca içindeki bu davranışları körüklediğim için üzgünüm ama bazen hoş bile olabiliyor;)))Canım öpüyorum.

MERHABA UFUKTA MUTFAKTA'CIĞIIIM,
Evet sana da tel,da söylediğim üzere o tempoya kaptırdım gidiyorum bakalım ne zaman durulacağım aslında çokta şikayetci değilim bu tempoyu özlemişim ama sayfayı ihmal ettiğime üzülüyorum bakalım ikisini birden nasıl götüreceğim doğrusu ben de pek bilmiyorum;))Ayrıca güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim;)Tarifleri vermeye başladım ama senin beğendiklerini sana ben yapacağım söz;))Senin de günlerin bir önceki günden güzel olsun öpüyorum arkadaşım;)

MERHABA ARMEDA'CIĞIIIM;
İnşallah hepimizin paylaşacağı dost masalarını yapacağımız günler de olacak;))arayı açmamak için elimden geleni yapacağım bugün ilk tarifi verdim bile;))

MERHABA HÜLYA YILMAZ'CIĞIIIM;
Canım gerçekten çok çok güzel bir gündü umarım tüm bloglar birgün birleşip şenlikli bir masada sıcacık sohbetler yaparız;))

HOŞGELDİN MİNE'CİĞİİİM;
Güzel sözlerin için teşekkür ederim ve her zaman beklerim ;))

TEKRAR MERHABA HOMİLİGIRTLAK'CIĞIIIIM,
mUTLAK ZİYARETİNE GELECEĞİM BU ARADA ACEMİ OLDUĞUNDAN BAHSETMİŞSİN BEN DAHA DA BETERİM ÜZME KENDİNİ LÜTFEN AMA İKİNCİ KEZ YAZMAN İYİ OLMUŞ ZİYARETİM DAHA KOLAY OLACAK;))

CANIM GÜL'CÜĞÜÜÜÜM
İnan ki yorulmadım lütfen eğer yorgun olsaydım gerçekten söylerdim benim için mutfağımda olmak gerçek bir reabilitasyon işi hafta arası yaşadığım iş yoğunluğumdan sonra cumartesi günü mutfağımda olmak beni hem dinlendirdi hem de tazeledi emin ol;))Bak fırından yeni çıkmış gibiyim ;))Çıtır çıtır;)Zeliha ablacığımın da evine sağ sağlim ulaşmasına çok sevindim inşallah bir gün hepbirlikte baharda bir karadeniz turu yaparız olmaz mı gitmişken de Zeliha ablamızı da ziyaret etmiş oluruz;)Annem ve bende sizleri çok çok sevdik ve seviyoruz en kısa zaman da tekrar birlikte olalım Hafız teyzeciğimi de çok çok sevdik anlattığınız kadar sıcacık bir anne.Canım hepinizi çok çok seviyoruz ve öpüyoruz hepimiz için çok çok güzel bir hafta olsun herşey gönlünüzce olsun canım gül yanaklarından ve anneciğinin de ellerinden öpüyorum;)

MERHABA NÜKHET HANIM'CIĞIIIM;
Sofrayı beğenmiş olmanıza çok sevindim sizler gibi maharetli ve tecrübeli kişilerin kaleminden bunları duymak keyif veriyor;)Ayrıca kızarmama sebeb olan güzel sözleriniz için de ayrıca çok çok teşekkür ederim insan yüreğinden severek yaptığı herşey yüzüne gülümseme olarak yansıyor allah gözlerinizi nazardan saklasın ;)Ve güzel bakmayı bilen gözlerinizin hapsinde olmak çok güzel bir duygu;)

TÜM DOSTLAR SEVGİYLE KALIN...

Hanife dedi ki...

Merhaba Zuhal Hanim,
Sevgili Gul'un sayfasindan geldim buraya, geldim de cikamiyorum:)
Muhtesem tarifler ve harika bir sofra.. Ellerinize saglik.

Adsız dedi ki...

Masa da , sen de bir harikasınız... Ellerine saglik canim

Adsız dedi ki...

Harika bir Sohbet olmuş.

LAYLOLI dedi ki...

sevgili zuhal ablacigim
ben fransadan leyla talic sizi begenerek takip ediyorum benimde mutfakta kotu oldugum soylenemez yani mutevazi olamayacagim tabi kendi capimda bu konuda bende sizler gibi yaptigim yemekleri hamurislerini vs... baska insanlarlada paylasmak istiyorum yani nette bir yemek blogu sitesi adina her ne deniyorsa acmak istiyorum ama bir bilgim yok ne yapmaliyim nerden nasil baslamaliyim bilmiyorum bana yardimci olursaniz cok ama cok mutlu olurum
simdiden tesekkur ederim sizin ve bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum