Cuma, Ocak 26, 2007

EKRAN BAŞINDAKİ SİZLERE VE YEŞİL ELMA PROGRAMINA TEŞEKKÜR EDERİM;))



Bugün her zamankinden daha keyifli bir gün oldu benim için dün katıldığım Yeşil Elma programının Ustası Sevgili Oktay Usta'ya,
Programa tecrübelerini,birikimlerini,bilgilerini sevgi ile aktaran
Programın Yapımcısı Filiz Erdoğan,
Program Editörü Filiz Beştepe,
Programın Yönetmeni Zeman Göl,
Yapım yardımcısı Gülşah Yılmaz,
Profesyonel Mutfak Yardımcısı Saliha Artunç hanımefendiye,
sesten,kamera ekibine kadar sıcacık dostluklara sonsuz sevgiler;)
Veee tabii ekran başında beni yanlız bırakmayan siz sevgili dostlarıma;))

Programı izleyemeyen sevgili dostlarım yorumlara sorularını yöneltmişler ve programın tekrarının olup olmadığını sormuşlardı ben de Yeşil Elma programının Usta Editörü sevgili Filiz Hnm.'a tel açtım.Programın tekrarının olup olmadığını sordum
-Birdönem Cumartesi günleri hafta içinde yayınlanan programlardan birinin tekrarı oluyordu ancak artık o da yayınlanmıyor belki yaza tekrar döndürülebilir dedi;(Kaçıranlar için üzgünüm;(
Ancak Filiz Hnm.dünkü programlarına gösterilmiş olan yoğun ilgiden çok memnun olduklarını ve 13 Şubat günü tekrar konuk almak istediklerini söylediler;))Malumunuz 14 Şubat Sevgililer Günü'ne sevdikleriniz için alternatifler sunacağız ;))
Dün programda yaptıklarımıza gelince Sevgili Oktay Usta çok lezzetli inanılmaz güzel bir Aşure yaptı Program sonrası tüm Stv çalışanları Mutfağın yolunu tutup kuyruk oluşturdular;)))

Ben bloğumda tarifleri olan civciv şekilli patateslerden ve havuç şekilli patates salatalarından,ev yapımı çikolata,üzerişeker hamuru ile kaplı minik kekler ve tarçınlı çikolatalı tuileslerden yaptım ;))Hepsinin tarifine üzerlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bu arada Tv ekranının ne kadar etkili olduğunu birkez daha gördüm Karnavalımızın günlük ziyaretçisi 1500-2000 kişi iken dünkü programdan sonra Karnaval ziyareti 7984 kişiye ulaşmıştı;)Tüm blogcu arkadaşlarımın da en yakın zamanda tek tek tanıtılması gerektiğine inanıyorum hepimizin ortak amacı paylaşmaksa ne kadar çok kişiye ulaşabilirsek o kadar amaca ulaşmış oluruz diye düşünüyorum ;)Umarım bir gün yemek programı yapar ve tüm dostlarımı davet etme imkanına sahip olurum;))
AAA bu arada programda da Oktay Ustaya takılmıştım ay sonunda gelir maaşınızdan bugünkü çalışma ücretimi alırım diye;)))))
Şakaydı tabii programın atmosferi,sıcacık sevgi dolu ekibi zaten herşeye değerdi;)
Yine de beni eli kolu dolu eve gönderdiler;))Hatta Programda taktığım kep ve onlüğümü bile aldım;)))))TEŞEKKÜR EDERİM YEŞİL ELMA;))

*************************************************************************************
Bu arada bloğumu açtığımdan beri ilk kez mimlendim(sobelendim)birara bloglar arası böyle bir hareket vardı ancak o dönemlerde blog sahibi olmadığım için sadece yanıtları takip ediyordum;))Şimdi bu mimleme oyunu yine başlamış ve Sevgili Blogcu arkadaşım Pastacı Burcubeni sobelemiş;))
İşte HAKKIMDA BİLMEDİĞİNİZ 5 ŞEY...

*Market alışverişi yaparken yeni ürünleri alıp mutlaka denerim.
%100 Evet hatta çevremdekiler şaşırır nasıl oluyorda ilk kez tüm yenilikleri sende görüyoruz diye;))
-Siz benim gibi markete çadır kurup içinde yaşamıyorsunuz da ondan diyorum;)))
Hayattaki en büyük zevkim yenilikleri yakından takip etmektir özellikle mutfak ilgili olanları;)

*İnternetten gazete okumayı hiç sevmem.
Aksine çok seviyorum birçok gazeteyi aynı anda takip edip hayatı anında yakalıyor olmak çok güzel bir duygu.

*Hiç sigara içmedim, tadını bilmem.
Bu cümleyi haykırarak telaffuz etmeyi ne kadar çok isterdim bilemezsiniz;((

*Sevgi, saygı ve hoşgörüyü hayatımdan çıkartmayacağım kavramlardır. Ukalalıktan nefret ederim.
Ukala olan insanlara gerçekten tahammülüm asla yoktur ama sorunun başındaki 3 kavrama o kadar inanırım ki birde nezaketi ilave eder ve ses çıkarmamayı yeğlerim;)

*Futbolu seviyorum.
Asla,ama soru Sutopu olsaydı kesinlikle evetti;)))

Şimdi EBE beniiiiimmmmm;)))))

Önüm arkam
Sağım solum
Saklanmayan Ebediiiiir;))))
Ende Tura 1....2.....3.................

Ufuk Mutfak'ta Ufuuuk ve Mutfak'ta Zen Tijeeeen önlüklerinizi tezgahın altından görebiliyoruuum;)))SOBE SOBE SOBEEEEE;))))

28 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Zuhalcim,
aaah aah kacirdim canim programi. Ben calistigim icin izleyemedim cok üzüldüm simdi, haberimde yoktu birkac gündür cok yogun oldugum icin bloguna da ugrayamamistim.
13 subatta insallah kismet olurda izleyebilirim.
Sevgiyle kal canim öpüyorum
ASLI

Adsız dedi ki...

sevgili zuhal sizi oktay ustanın programında gördüm ilk kez yaptığınız pastalara hayran kaldığımı belirtmeden geçemeyeceğim.benimde mutfakla aram çok iyidir.farklı şeyler yapmayı çok severim görselliğide çok önemsiyorum insanın önce gözü doymalı değilmi:)sizin pastalarınızında gözümüzü tam anlamıyla doyurduğunu söyleyebilirim.
size sormak istediğim bir kaç şey var ancak şimdilik tariflerinizde bahsettiğiniz şeker hamurunun nasıl yapıldığını veya nerelerden satın alındığını yazarsanız çok memnun olurum.tekrar görüşmek dileğiyle...

SEDA dedi ki...

Harika! 13 şubatta yine ekrana yapışacağız demek ki :)) Önlüğü almakla çok iyi etmişsin çünkü çok güzeldi. Ziyaretçi sayıları konusunda darısı başımıza :)

seda
tarifname.blogspot.com

Adsız dedi ki...

zuhalciğim
harika bir programdı bence yapımcılar seni farkedip program teklif etmeliler annem ve kardeşim seyredemeyecekleri için çok üzüldüler ama ben programı kaydettim haftasonu hep beraber tekrar seyredeceğiz çook öpüyorum ve artık bir izin gününü ayarlasan diyorum siparişlerimi çok merak ediyorum :)

Adsız dedi ki...

Merhaba Zuhal hanım tekrar çıkcaksınız demek,inanın sanki ben çıkıyormuşum gibi heyecanlanıyorum ve seviniyorum aramızdan birinin böyle başarılı olması beni çok mutlu ediyor.
13 şubatı sabırsızlıkla bekleyeceğim.
sevgiler,selamlar
Ebru

www.denizesintisi.com

Hülya dedi ki...

Sevgili Zuhal,o gün evdeydim ve iş arkadaşım aradı ki Zuhal programa çıkıyormuş diye.Öbür postta belirtmiştim ama bir kere daha söylememde sakınca olmadığını düşündüğüm için altını çiziyorum, Eşimle izledik seni ve inanılmaz sempatik bulduk.Seni tebrik ederim arkadaşım;)Yolun açık olsun...

Adsız dedi ki...

çok güzel bir programdı...özellikle tariflerinizi çok hoşuma gitti hepsini denemeye çalışacağım..tatilimin ilk günü olması nedeniyle aylardan sonra ilk kez izleyebilmiştim..şans eseri ama güzel bi rastlantıydı..emeğinize sağlık....

külkedisi

Adsız dedi ki...

Zuhalcim,Olamaz yaa,bende seyredemedim:( daha şimdi haberim oldu bloga bakarken.Tekrarı da yokmuş :(

13 şubatı not edicem mutlaka :) bu defa kaçırmak istemiyorum.Eminim çok zevkli ve renkli geçmiştir program.
İsabetli bir seçim olmuş senin orada olman.
Ya bir konu var bir daha gittiğinde sorarmısın lütfen benim için.Bu Oktay Ustanın önlükleri satılıyormu bir yerde?
Birçok kişiden duyuyorum bu soruyu ben de merak ediyorum.
Bir defa mail yazmıştım stv ye cevap gelmedi.


Şimdiden teşekkür ediyorum canım...




Selam ve sevgilerimlee





http://serinmavi.blogcu.com/

Adsız dedi ki...

Zuhal bir daha ki defere bu tür programlara veya tv ye çıkacağğın zaman daha önceden haber ver blogda bizlere ..Lütfennn..Seni nerde olsa seyretmek büyük zevk canım....

Doruk dedi ki...

Çok güzeldi çok, programı açışın,konuşma tarzın, ses tonun, biz bayıldık Burcu'yla izlerken. Hatta kendi programın olmalı dedik aramızda. Diğer programı da dört gözle bekliyoruz. Kendine iyi bak:)

Adsız dedi ki...

zuhal ablacım kaçırdım çok üzgünüm bu bana ders olsun sitene 1 gün bile ara vermeden uğramam lazım
ama 13 şubatı iple çekiyorum keşke bize daha önceden haber verseydin
inşallah sana bir yemek programı teklifi gelirde bizde sana kavuşuruz ekranda izlemek çok mutlu eder bizi seni seviyoruz hoşçakalın
sofra özlemi

Adsız dedi ki...

Sevgili Zuhal,
Dun hasta oldugum icin evde kaldim, su turk televizyonunda neler oluyor gunduz bir de ben bakayim dedim o da ne once sizin yaptiginiz havuclari gordum,sonra da Oktay usta Zuhal hanimin yaptigi havuclarin anisini yapiyor diye dusundum sonra ekranda sizi gorunce cok sasirdim, hemde cok sevindim. Yataktan kalkamdigimdan bir kac gundur siteye girip bakamamistim.Bu yuzden de sizin tv ye cikacaginizdan haberim yoktu. Cok guzel bir program oldu. Sizi de tv'de ilk defa gordum,cok sempatik ve guler yuzlusuz.
Sevgilerimi sunuyorum.

Hatice

Tijen dedi ki...

tatli zuhal'cigim,
kusura bakma güzel arkadasim, kimsecikleri arama, görme sansi bulamadan döndüm istanbul'dan. persembe ve cuma fuara gittim, cumartesi ekolojik fuara ve çok sevdigim bir dosta, geçmis olsun ziyaretine. pazar sabahi da içimin sıkıntısıyla bir an daha kalamam istanbul'da duygusuyla uyanip evin yolunu tuttum.
canimin içi, bu seferlik sobeni degistirebilir misin? su anda baska bir meseleyle ilgileniyorum malum, yanit veremeyecegim hemen. ama bir gün bulusursak söz sana anlatirim hepsini.
tijen

Hülya YILMAZ dedi ki...

yeşil elma ve Oktay Usta'yı çok sever ve evde olursam izlerim. ama saati çok ters, genelde evde olmuyorum o saatlerde. tabii senin programını da kaçırmışım Sevgili Zuhal. izlemeyi çok isterdim.
sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhaba Zuhal Hanım,
Ne yazık ki bende perşembe günü programı seyredemedim.
25 kişilik bir misafir gurubum vardı,misafirler gidince dinlenmek için internete girdim,sizin sayfanıza bir uğradım ki gündüz yeşil elmaya çıkacakmışsınız "olamaz dedim,bu programın tekrarıda yok" bence de tekrarını versinler ama yaz aylarını beklemeden.
Tekrar çıkacağınız programı seyretmek için sabırsızlanıyorum.

Adsız dedi ki...

merhaba çok güzel görünüyorlar ellerinize saglık...

Adsız dedi ki...

Merhaba çok güzel bir blogunuz var...

sihirlimutfak dedi ki...

Merhaba çok güzel bir blogunuz var...

Adsız dedi ki...

Sevgili Zuhal Yalcin,sitenizi kesfettigimden beri cok mutluyum.Ne kadar güzel seyler yapiyorsunuz,öncelikle bu dikkatimi cekti,ayrica cok cesitli tatlarla.Kendimi bildim bileli mutfakta biseyler yapmaya bayilirim,özelliklede pasta yapimi,fakat görüntüde okadar cok hayal gücümü kullanamiyorum,benim ici önemli olan yaptigim seyin tadi sanki!Fakat bunu yavas yavas ilerletip estetik yakalamaya calisacagim,sizin ve diger blogcu arkadaslarinizin sayesinde insallah..Kücük bir bebegim ve üc bucuk yasinca bir kizim var,cok az zamanim kaliyor özel seyler icin fakat pratik lezzetlerinizi sik sik yapmaya calisiyorum,emekleriniz icin elleriniz dert görmesin diyorum,iyiki bu blogu acmissiniz...Sevgilerle...ILAYDA ACAR

umran dedi ki...

Zuhalcim bende amerikadan yesil elmayi (SENI)seyrettim ve inan sanki ailemizden biriymis gibi heyecanlandim.Programa gelen bir cok kiside olan mutfaga ilk defa giriyormus gibi davranislarinin yaninda sen masallah hamaratligin ve hareketliliginle harikaydin.tEBRIKLER.

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Merhaba Aslı'cığııım,
Olsun bu ara pabuçlarım elimde kanal kanal dolaşıyorum kısmet birdaha ki sefereymiş;))

HOŞGELDİN İSİMSİZ ARKADAŞIIIIM;))
Görsellik hayatımızın gerçek bir parçası onun için yakın olmakta fayda var,beğenmiş olmana gerçekten çok sevindim;))Şeker hamuruna gelince hazır aldığım iki yer var adres ve tel nolarını ekledim,ancak tüm pasta malzemeleri satan yerlerden bulmak mümkün;))Her zaman beklerim;))

DOĞANAY GIDA
ŞUBE: Bahariye Cad. No:88 ( İş Bankası Yanı)
Kasımpaşa- İSTANBUL
Tel: ( 0212 ) 361 40 82
361 40 83
Fax: ( 0212 ) 361 40 93

veya

FERMO GIDA TİCARET PASTANE İHT.MAD.PAZ.A.Ş.
Asmaaltı Büyükbaş Sk. No.11
34460
Eminönü - İSTANBUL
Tel: ( 0212 ) 522 45 90
522 85 74
514 02 88 ( 3 hat )
Fax: ( 0212 ) 522 91 37
web: www.fermo.com.tr

Merhaba Seda'cığııım,
Önlük benimde çok hoşuma gittiği için aldım özellikle başlığı çok şeker değilmi;))Benim şimdiki ilk hedefim tüm blogerları bir şekilde tanıtıp paylaşımlarımızı halka halka yaymak olacak şüphen olmasın arkadaşım;))

Canım Seda'cığııım,
Ne mutlu size ben daha kanaldan dvd'yi alamadım sanırım yarın uğrayacağım birde ben seyretmek istiyorum doğrusu;))Siparişlerin bendedur;))En kısa zaman da teslim edebilirim inşallah;))

Merhaba Ebru'cuğuuum,
Tşekkür ederim ilk gidişimde sanatçı kimliğimle davet edilmiştim;))ama bu gidişim tamamen pastacılık üzerine olacak bu kısmı daha da keyif verdi açıkcası;))

Canım Hülya'cığııım,
Canım benim çok teşekkür ederim enişteyede sevgi ve selamlar;))Seni de sesinden tanıyorum ama inan aynı elektriği alıyorum;))

Merhaba Külkedisi'ciğiiim,
Ne güzel bir tesadüf olmuş 13'ünde tekrar bekliyorum bu arada sana da bol dinlenceli gönlüce bir tatil geçirmeni diliyorum;)

Merhaba Serinmavi'ciğiim,
Olsun 13'ünde ekrandan merhabalaşırız;))Canım Oktay ustanın önlükleri maalesef satılmıyor ancak gittiğimde talebin yoğun olduğunu söylerim;))

Merhaba Burcu'cuğuuum,
Çok teşekkür ederim program sonrasında Burcu'cuğumdan aldım haberlerinizi;)Benim de isteğim tüm bloger arkadaşlarımı tanıtabileceğim bir program yapmak umarım dualar birgün kabul olur;))

Merhaba SofraÖzlemi'ciğiiim,
Olsun 132ünde tekrar birlikte olacağız nasıl olsa;))İnşallah dileklerimiz kabul olur;))

Merhaba Hatice'ciğiiim,
Öncelikle çok çok geçmiş olsun umarım önemli bir yatış değildir gribal bir durumdur ve hatta atlatmışsındır bile;)Ayrıca güzel sözlerin için de teşekkür ederim;)

Hoşgeldin Kezban'cığııım,
Ne mutlu ki ortak bir noktada buluştuk her zaman keyifle beklerim ;))İnan kaçırdığın hiçbirşey yok arşivden herşeyi görebilirsin;))

Canım Tijen'ciğiiim,
Kusur olurmu arkadaşım gönül birlikte olmayı isterdi sitemim ondan;))Başka sefere inşallah ,canım artık hayatın sana bir kez bahşedildiğini ve birkez daha verilmeyeceğini düşünerek yaşarmısın lütfen bak o zaman hayata dair zorluk kalacakmı?Seni seviyorum yıpratma kendini artık;((

Merhaba Hülya'cığııım,
Olsun bir daha ki sefere inşallah;))Ben nasıl olsa burdan neler oluyor anlatabilme imkanına sahibim pek birşey kaçırmayacaksın yani;))

Merhaba Muhterem'ciğiiim,
Olsun 25 kişiyi alnının akı iç huzuru ile ağırlayabildin mi???Tamaaam gerisini merak etme ben burdan olan biteni anlatıyorum nasıl olsa;))Ama 13üne kimseyi davet etme de eline bir kahve alıp rahaaat rahaaat seyret;)))


İsimsiz arkadaşııım teşekkür ederim;))

Hoşgeldin Kısmet'ciğiiim
Teşekkür ederim her zaman beklerim;))

Hoşgeldin İlayda'cığım sen en güzel pastaları yapmışsın bile;))Evlatların içlerindeki en lezzetlisi ve görsel şölenli olanı olmuş;))Allah bağışlasın.
Haklısın iç lezzeti çok önemli ama bir şeyin içi kadar dışı da albenili ve cezbedici olmalı 2 öge birleştiğinde 1 bütünü oluşturuyorlar onun için tüm blogcu arkadaşlarım ve ben bu iki ögeyi yakalamak için çaba sarf ediyoruz her zaman bekleriz ;))

Merhaba Ümran'cığııım,
Sizler ve ben blog sayesinde zaten akraba gibi olduk evimin bu kadar detayını gören başka yakınlarım yok inan;))Canım güzel görüşlerin için çok çok teşekkür ediyorum ve seni kocaman öpüyorum;))


TÜM DOSTLARIM SEVGİYLE KALIN...

Adsız dedi ki...

Merhabalar Zuhal Hanım...o gün bilmeden yeşil elmayı açtığımda çok şaşırdım ve gülümseyerekk inanmıyorummm demişim. sanki karşı komşum tv deydiii. çok renkli bir program oldu ellerinize sağlık, yaptıklarınız çok güzeldii. her zaman şu oktay ustaya bende bir gitsem der dururum.. sayende gitmiş kadar oldum..
sevgiler
pelin

Adsız dedi ki...

Merhaba Zuhalcim,

Programi izleyemedim, fakat yorumlardan okuduguma gore harika bir programmis tebrikler. Yaz'a tekrar verirlerse o zaman izleme firsatim olur sevgiler Hale..

Adsız dedi ki...

Zuhal hnm. ilk programı kaçırdım malum çalışıyoruz ama ikinciyi Burcudan öğrendim bunu mutlaka seyretmeliyim ama maalesef işteyim, bende tv ayarladım..:)))işyerinde aksilik çıkmazssa 13 Şubat ekran başında sizinleyim..:)))

Adsız dedi ki...

13 şubat salı günü (bugün) programınız çok güzeldi faydalandım ama lütfen burcu hanımın ve zuhal hanımın adresini siteye yazın ...
pastalar çok güzeldi ... en güzeli de oktay ustanın yaptığı süslemelerdi ...
bizlere yararlanma fırsatı verdiğiniz için tüm ekibe teşekkürlerimi iletiyorum
ben elmas
tekrar teşekkürler

Adsız dedi ki...

Merhabalar!
Sitene ilk defa giriyorum Zuhal abla..Dün seni ikinci kez Oktay Ustanın programında izledım seni..vee cok begendim..hepsini denemek istiyor ben..cok tatlısın. Hayatında basarılar :)

ozlem dedi ki...

merhaba ben almanya'dan özlem...sitenizin oldugunu oktay ustanin yesil elma adli programindan ögrendim,harika pastalar yapiyorsunuz,ben 13 subat'ta yesil elma programina getirdiginiz o harika pastanin kat katli disi seker hamurlariyla süslenmis pastanin asigi oldum ve esimin dogum gününde yapmak istiyorum...aradim ama bulamadim tarifini istiyoruummmm lütfeennn...

buzlubadem dedi ki...

Ukalalıktan nefret ederim ifadenizde kendimi buldum, ben de tahammül edemiyorum, o kadar tahammül edemiyorum ki, ukala bir oyuncuyu bir filmde görsem, o ana kadar zevkle izlemeye başlamış olsam da devam edemiyorum (üstelik de iyi oyuncu değil bence, ismi lazım değil). Oktay Usta'nın programında çıkan bir misafir çok ukalaysa programı seyredemiyorum, mümkün değil, devam edemiyorum kendimi zorlasam da.
Ama siz çok sempatik, çok tatlısınız.