Çarşamba, Ocak 10, 2007

EMİNÖNÜ'NÜ FETH ETTİK;))


Bu ara biraz sıkıntılı günler yaşıyorum yine birçok şeyi yakalayamadığımı düşünüyor ve kendi kendime sıkıntılar yaşıyorum hatta bloğuma bile zaman ayıramaz ve gereken ilgiyi gösteremez oldum;((Geçen gece bloğu kapatmayı bile düşündüm eğer ilgi gösteremiyorsam varlığının da çok anlamı olmadığını düşündüğüm için.Aslında yazılacak biryığın fotoğraf ve tarif var elimde ama şu bilgisayarın başına geçebilecek yazıları yazacak ne ruhum ne de gücüm var;((Zaman zaman yaşanılan sebepsiz sıkıntılar vardır ya hani mevsim dönümlerinde olan sanırım öyle birşey yaşıyorum ve kolum kanadım hiçbir şey için kımıldamıyor;((Ama Pazartesi günü önce Burcu'cuğum arayıp nasıl olduğumu sordu bende sizlere aktardıklarımı anlattım -hadi dedi eğer çekime gitmeyeceksen boş boş evde oturma ben Eminönü Fermo'ya gidiyorum sen de gel biraz değişiklik olsun havan değişsin dedi;))Canım arkadaşım en sıkıntılı anlarımda imdadıma yetişir oldu -Tamam dedim hemen geliyorum;))(Bende dünden razıymışım meğer;))Önce Burcu'cuğumu aldım birlikte Eminönüne gittik orda yeni blogcu arkadaşımız 'Mutfakta Hoş Seda'nın Seda'sı ile buluşacaklarını öğrendim -hadi dedik Seda gelene kadar birer kahve içelim Fermo'nun hemen yanında Kahve dünyası var Kahvelerimizi sipariş etmeden önce Çikolata alışverişimizi yaptık;)))Allah saklasın sonra bir felaket olurda çikolata alamazsak;))(Ben hipermarketlere girer girmez sepetimi ilk önce çikolata ve şeker reyonlarının olduğu standlara yönlendiririm ve benim bu huyumu bilenler bana çok gülerler -hayırdır dışarda savaş filan mı çıktı diye takılırlar;))Benim temel alışveriş listemin başında daima çikolata ve şekerlemeler gelir de;))) neyse konuyu değiştirmeyeyim ve kaldığım yerden devam edeyim;)Çikolata alışverişimizden sonra Kahvelerimizi içerken sevgili Seda'cığım geldi çok şeker çok cana yakın ve çok naif;))Burcu ile evden çıkmadan önce son birkez saati kararlaştırmışlar ve benim geleceğimi de öğrenmiş Burcu ile ilk kez tanışacaklarından ona bir hediye almış benimde süpriz gelişimi ve onların programlarına dahil edildiğimi son anda öğrenmiş canım Seda'cığım bana da o güzel elleri ile yapmış olduğu kolyesini getirmiş;))Tekrar çok teşekkür ederim Seda'cığıııım;)))Seda'cığım da kahvesini içtikten sonra savulun biz geliyoruz edası ile Fermo'yu feth ettik;))

Önce elimizi kolumuzu orda doldurduk;))Bu arada Seda'cığımın gelmesini beklerken yine blogcu arkadaşımız Ufuk'ta Mutfakta'nın sahibesi sevgili Ufuk'cuğumuz da belki Adliyededir düşüncesi ile aradık,ama o sabahtan adliyede olduğunu ve ofise geçtiğini söyledi çok üzüldük;(Canım güzel gönüllü arkadaşım -Madem ordasınız işinizi bitirince ofise gelin size çay ikram edeyim dedi;))Ben tüm tekliflere açık birgün yaşadığım için -Tamam geliriz dedim;)))
Fermo'dan çıktık ve bu kez kutucuları ve poşetcileri feth etme turuna başladık;))O kadar keyifli geçtiki alışverişimiz zamanı unutmuştuk bile;))Neyse ki Ufuk'cuğumdan gelen telefonla titredik ve kendimize geldik;)))-Nerdesiniz saat kaç oldu dükkanlar kapanır orda şimdi hadi bekliyorum dedi;))Saatimize bir baktık 16.45 olmuş bile;))Doğru arabamıza bindik inanılmaz bir trafiğin içinde sürüklene sürüklene Ufuk'cuğumun Ofisine kendimizi attık;)))Canım arkadaşım ve sevgili yardımcısı çok şeker ve maharetli Yetiş'ciğim de bizim için bir hazırlanmışlar ki anlatamam;)))Çaylar demlenmiş Tokat yaprağı ile sarılmış ekşili enfes etli yaprak dolmaları,Kıymalı sebzeli çin börekleri,mücverler,çiğ köfteler oh oh oh zaten acıkmışız bir oturduk masayı talan ettik vallahi;)))Burdan da sevgili Ufuk'cuğuma ve Yetiş'ciğimize çok çok teşekkür ederiz;Ellerinize sağlık elleriniz dert görmesin kızlar;)))Yine geleceğiz haberiniz olsun;)))




Eveeet herzaman ki gibi yemek bahane sohbet ve dostluğun şahane olduğu birgünün sonuna gelmiştik sıcacık çayla paylaşılan sıcacık yüreklere sonsuz teşekkür ediyorum,İyi ki varsınız iyi ki tanıştık;Sizleri çooook Seviyorum;))

Ofis'ten çıktığımız da bile süren şen şakrak kahkahalarımız ve yüksek tonajlı sohbetlerimizden dolayı çevre sakinlerinden de özürü bir borç biliyorum;))))
SEVGİYLE KALIN...

35 yorum:

LaMa dedi ki...

Oh ne guzel ,felekten bir gun calmissiniz:) Allah agzinizin tadini bozmasin,
Sevgiler

Adsız dedi ki...

merhaba zuhal,yazının başında biraz üzüldüm,bu sıkıntılı durumlar zaman zaman benim de başıma gelir ama ne bileyim başkalarına olmaz sanıyordum..Arkadaşlarla buluşunca sıkıntı dağılmıştır sanıyrum,sonun güzel olması çok hoş,selamlar..

Adsız dedi ki...

Zuhalciğim ne güzel anlatmışsın kişiliğini sayfana taşımış yaşananları çok hoş anlatmışsın yüreğine sağlık,.Ben çok güzel bir gün geçirdim ,harika üç dostla tanıştım hepinize teşekkürler inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz.

Adsız dedi ki...

Kıskandım:)))) Ben de blog açmak istiyorum, bu güzel dostluk tablolarında yer almak istiyorum:))) Şaka bir yana bloglararası bu sevgi ve dayanışma dolu beraberlikleri görmek çok hoş.. Unutulan değerleri hatırlatıyorsunuz.. Umarım buradaki güzel ilişkiler , çıkarsız ve sevgi dolu dostluklar yeni nesle örnek olurda artık her alanda bu güzel tabloyu görebiliriz.. Bu arada sevgili Zuhal, okuduklarımın bazılarını duymamış farzediyorum:))))) Hele hele blog kapatma fikrini hiç ama hiççççç sevmedim ona göre:P Bu bloglar artmalı diye beklerken bir an bile aklından geçmiş olsa bu fikri duymak beni sarstı.. Benim gözüm kimin üstünde olur o zaman;)

hayat dedi ki...

Merhaba Zühal hanım blogunuz çok güzel sakın kapatmayı düşünmeyin.Ayrıca zaman zaman hepimize oluyor karamsarlık hem sizde ne güzel arkadaşlarınızla sıkıntınızı atmışsınız daha güzel günlere sevgiler.

Zeynep B. dedi ki...

sakın haaa ! blogu kapatmak da nerden çıktı ? sıkıntılı günlerimizde kolumuz kanadımız oldu bu sayfalar. içimizi döktüğümüz, paylaşımlarla kendimizi motive ettiğimiz...aklınızdan silin bence...
ve biraz önce Burcu(pastacı)'ya da yazdım, size de yazayım aynısı :

:(((
kıskandırmaya devam edin siz !!

:)

butterfly dedi ki...

Sevgili Zuhal,
Yaşadıklarını, iç dünyandan geçenleri tüm içtenliğinle bize aktardığın için öncelikle teşekkür ederim.
Zaten benim de blog dünyasına adım atmaya karar vermemdeki en büyük etken insanların sayfalarından acı-tatlı yaşadıklarını paylaşması ve onların yazdıklarına gelen yorumlar, onların yanında olduklarını hissettiren arkadaşlar olmuştu.
Burdaki dostluklar (her ne kadar yüzyüze görüşülmese bile) o kadar gerçek ve o kadar sıcak ki, işte bu yüzden bence blogunu kapamayı düşünme bile.
Hem bilirsin sıkıntılar da paylaştıkça azalır. Bak ne güzel dostlarla yanyana gelip harika bir gün geçirmişsiniz (kıskandım valla:P).
Senin sayfanı hergün ziyaret eden biri olarak daha nice zamanlar senden haberleri, güzel tariflerini, hoş yazılarını bu sayfada görmekten büyük keyif alacağımı söylemek istiyorum.
Sevgiyle kal..
aslı

Adsız dedi ki...

zuhal ablacım ne zamandır yazı yazmanı ve tarif vermeni beklerken,yani seni özlemişken ,sen neden böyle karamsarlığa kapılıyorsunki ? Bu kadar seni seven varken. Mutlaka insanın sıkıntıları olacak, ama onu atlatmasınıda bilmeliyiz .Bizim size ihtiyacımız var neolurrrr .Zaten size nasıl imrendim bilemezsiniz keşke bende orada olsaydım dedim kendi kendime
aslında sıcaklığınızla yazdığınız yazıyı okurken bende sizleydim zaten alıp beni oraya götürdünüz anlıyacağınız.... Sizi seviyoruzzzzzzz .... sofra özlemi

Yemekbahane dedi ki...

Zuhal hnm,

Sakın bloğu kapatmayı aklınızdan bile geçirmeyin.Sıkıntılar gelir geçer, siz positifliğinizi hiç kaybetmeyin ne olur.Çok güzel bir gün geçirmişsiniz, insan çok imreniyor vallahi..

Sevegiler,
Müge

Nukhet dedi ki...

Merhaba Zuhal Hanim
Eminim boyle guzel bir gunden sonra karamsarliginizda hafiflemistir. Zaman zaman neenli yada nedensiz oluyor boyle ic sikici durumlar. Aaa aslinda ben size kurabiyelerinizi yaptigimi ve yayinladigimi haber vermek icin gelmistim. Sayfanizda gordugumden beri yapmak icin yanin tutustugum guzel kurabiyelerinizden yaptim ben de. Sizinkiler kadar profesyonel gozukmeselerde cok eglendim bu surecte. Teskkurler

Adsız dedi ki...

Sevgili Zuhal,
Yediğin içtiğin afiyet bal şeker olsun. Senin gözlerindeki ışıltı hep devam etsin, ben sana daha ne börekler açarım. Akşam çocuklarıma da anlattım, gözlerinin kızın Deniz'in gözlerine benzediğini söyledim.Tekrar tekrar sizden bahsettim. Ufuk hanım hep anlatıyordu ama bende sizin, Burcu Hanım'ın, Seda hanım'ın ne kadar içten olduğunuzu gördüm. Sizleri yine bekliyorum. Hoşçakalın.

YETİŞ

ufukmutfakta dedi ki...

Sevgili Zuhal,
Davetimi kabul ederek gelmeniz beni çok mutlu etti. Hayatın her safhasında karşımıza çeşitli problemler çıkacaktır, çıkıyorda. Ama hayat karşısındaki duruşumuzun asıl amacı teker teker bunları aşmak değilmidir zaten. Bazen aşamayacakmışız gibi görünse de bizler yinede aşarız. Ama samimiyetlerine gerçekten inandığın dostların yanındaysa bu durum biraz daha kolaylaşır. Senin o sıkıntı halinde aklından geçenleri biz duymamış olalım. Bu sayfa içten dostlukların ve duyguların en saf hali ile ortaya çıktığı bir sayfa. Buradan kaçış kendine ihanet etmektir.
Hem ben sana birşey daha söyleyeceğim.
hem beni blog açmaya heveslendir, hemde kaç. Öyle bir şey yok.
Arkadaşım "Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın" tamam mı?

Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele
Olmasin hiç o ta içten gülen gözlerde yas
Bir gün gelip, ayrilsak bile seninle arkadas
(Yollarimiz ayrilsa bile seninle arkadas)

Bu şarkıyı hiç unutma !

Adsız dedi ki...

Zuhal Hanım,

Ufuk Hanım ne kadar da güzel yazmış. Bu ara mevsimden mi bilemiyorum ama ben de dahil birçok kişi sıkıntılı günler yaşıyor anladığım kadarıyla. Gerçi bu dönem dönem hep başımıza gelir zaten ama blogunuzu kapatmak gibi bir düşünceyi bizler duymamış olalım. Eminim bizi üzmeyi sizin gibi içten, sıcak ve dost canlısı bir insan asla istemez. Biz sabırla tarif yazacağınız enerji dolu günlerinizin gelmesini bekleriz. Ama çok da bekletmeyin lütfen. Sevgiler. Burçin.

Damak Tadı dedi ki...

Zuhal'ciğim,tatlım neler duyuyorum böyle..Neler oluyor canım nazaramı geldin.)))
Bloğu kapatacağım demişsin bu da nerden çıktı şimdi olmaz böyle bişey kapattırmayız çünkü sayfanın anahtarı bizde unutma.)))
Tatlım herkes bu tür şeyleri yaşar gelip geciçi olsun yeter ki kalıcı olmasın gül yüzlüm..Senin yüzünü hüzünlü hiç düşünemiyorum ve de asla olmaz inşallah..Seni gülerken tanıdık ve hep öyle gül canım..
Seninde üzülmeye tabiiki hakkın var bitanem,ded,ğim gibi geçici olsun canım..
Burcu'ya da çok teşekkürler iyi ki seni çağırmış da neşen yerine gelmiş..Ufuk'cuma da çok teşekkürler,keşke bende sizin yanınzda olabilseydim gülmeye ihtiyacım vardı en az senin kadar canım.
Dün akşam annenle ve senle konuştuktan sonra ne kadar mutlu oldum..Tahmin edebilseydim akşam eve geldiğimde seni arardım canım..
Bu aralar evde yalnız olduğum için inan her gece bir kek yapıp ofise götürüyorum..Nedir kafamı dağıtayım diye.Şimdi sende şöyle bir silkinip eski haline geri dönmeye çalış bitanem..
Anneciğinin güzel dilekleri inşallah kabul olur canım..
Tekrar bir arada olmanızdan bende yanınızda olamasam bile acaip mutlu oldum sizler adına..
Komşum kızı neler yapmış sizlere öyle ofisinde demek aniden baskın yapabiliriz ne dersin..
Çoookkkk öpüyorum bal tanem canım benim,güzel yüzün hep gülsün hep mutlu ol bitanem..

Adsız dedi ki...

zuhalcim,
Donem donem herkezin dusundugu seyler ama sakin sakin bu boyle seyler dusunme..cok uzuluruz valla. Yasamin kucuk ayriltilarinda birisin sen. Keske yaninizda olabilseydim cokk cok sevinirdim bende. Sana bir sey sormak istiyorum. Su potibor kalibindan bende istiyorum, tepehome baktim yok dediler. Sen nerden aldim sekercim tiyo verirmisin acaba?

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Burcu ÜNAL dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
ufukmutfakta dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

TÜM DOSTLARIMA YÜREK DOLUSU KOCAMAAAAAN SEVGİLER YOK YOK BURALARDAYIM;)))SADECE MİNİK BİR ARA DİYELİMMİ;))YANIMDA OLDUĞUNUZU BİLMEK ÇOK ÇOK GÜZEL HATTA YÜREĞİME KAPLANAN SICACIK SEVGİ DOLU BİR BATTANİYE GİBİ;)))SAĞOLUN GERÇEKTEN İYİ Kİ VARSINIZ;))SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUM;))
HANİ KİMLİKLERİNİ GİZLEYEN DOSTLAR DA VARYA (NEKADAR DOST OLDUKLARI AYRICA TARTIŞILIR ;)))KEŞKE ONLARDA İSİMLERİNİ YAZACAK KADAR CESUR OLSALAR BENİM BİLDİĞİM BU TİPLERE KAÇAK DÖVÜŞÇÜLER DENİR ;)))KAÇAK DÖVÜŞÇÜLER SİBEL ,LEYLA ,SÜHEYLA KISACASI HER KİMSEN ATLADIĞIN ŞU Kİ HER NE KADAR İSMİNİ GİZLEYİP YAZSANDA IP NO DİYE BİRŞEY VARKİ HEPİMİZİN BİLGİSAYARLARINDA HEP AYNI NUMARA VAR AMA NE HİKMETSE İSİMLER HEP FARKLI AHHHH BENİM GÜZEL DOSTUM;))SEN KENDİNE AYNADA BİR BAKSAN DA ÖNCE KİM OLDUĞUNU NE YAPTIĞINI FARK ETSEN BU BLOG KİNLERİNİ HAYATA KARŞI ÖFKELERİNİ VE KENDİNLE BARIŞMANI SAĞLAYACAĞIN BİR BLOG DEĞİL AYRICA SENİN DEĞİL BENİM BLOĞUM İSTER GELİİİİR İSTER GELMEZSİN ARZUN BİLİR AMA BEN BURALARDAYIM HERŞEYE RAĞMEN SENİ HEEEER ZAMAN SEVGİ DOLU YÜREĞİMLE BEKLİYOR OLACAĞIM BİZ KİMLERİ KİMLİKLERİNE KAVUŞTURMADIK Kİ SENDE KAVUŞURSUN YETERKİ İSTE;)))GERÇİ BU KADAR YAKIN TAKİPTEYSEN BLOĞU EHHH BU DA KİMLİĞİNİ KAZANMAK İSTEMENİN BİR GÖSTERGESİ OLSA GEREK;))SENİ DE SEVİYORUM ALLAHIN YARATTIĞI HER ŞEYİ SEVDİĞİM GİBİ;)))


TÜM DOSTLAR SEVGİ İLE KALIN...

---OPTiO--- dedi ki...

ne güzel bi gün gecirmissiniz böylee...hep güzel günler gecirmenizi dilerim...
bi de hersey öylesine nefis görünüyoki gece gece valla nasil canim cekti bi bilseniz :))) aksam uzun zamandir vakit bulupta yapamadigim kekimden yaptim..en iyisi onu yemek :)))
sevgilerimle...

---OPTiO--- dedi ki...

ben sizi yeni takip etmeye basladim..blogunuzu kapatmayin lütfen....yeni bulmusken kaybetmek istemem...Gül ün blogunda isminizi görüyodum..ama bi türlü kismet olmamisti ziyaret etmek...kismet bugüneymis...dilerim daha uzun süre burda olursunuz...

Adsız dedi ki...

Zuhal Hanım,

Sabrınıza ve iyilik dolu yüreğinize hayranım. Sizi sanal ortamda tanıyor olsam da çok seviyorum. Sevgiler... Burçin.

Adsız dedi ki...

Mrb, yeni yeni keşfediyorum blogları,bugünde nasipte sizinki varmış. Bukadar koşturmacalı yaşamınıza rağmen bloğunuzuda insanları tatmin edecek şekilde hazırlamanız süper geldi bana. Ben yeni şeyler öğreniyorum bloglar sayesinde; hayat çok değişik beceriler kazandırmış herkese ve en önemlisi paylaşma isteğide vermiş. Siz boşverin beceriden ve paylaşmadan yoksun olanları. Onlardan çok var çevrede..
Ellerinize sağlık, kolay gelsin

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Zuhal'ciğim,
Canım sana çoooook güzeeeeel bir hafta sonu diliyorum,umarım herşey o güzel gönlüne göre gelişir.
Gülen yüzün hiç solmasın,mutluluğun daim olsun..Hüzün ve kederler senden çoook uzaklarda olsun..(yurt dışına seyahate çıksınlar)
Seni çookkk öpüyorum sevgisiz kalma asla...Gül arkadaşın,kardeşin..

Adsız dedi ki...

elmas hanım,şey pardon zuhal hanım.
nereye böyle,dur bakalım daha yeni tanıştık.sakın ha....
bu sıkıntılar gelir geçer...
hava durumu gibi...insan da bir yağar,bir gürler,bazende güneş açar....
sana yakında bir paket daha yollayacağım.ama bu kez dizi de ki arkadaşlara da birşeyler var...supriz....
sevgiyle kucaklarım.sıkılınca bir alo de....bak bizler buradayız.
ayşen

pecete dedi ki...

bana işte bir gün 24 saat değil daha fazlasıda var ve yaşanır" cümlesini kanıtlayan , karşımda etten ve kemikten yapılmış devlet gibi bir kadın varken bu "ara vermek" sözleri beni üzdü. bu elime bir parça çikolata verip ve sonrada elimdeki alınıp ben sana sonra veririm gibi gibi birşey oldu.(çikolata örneği bam teline basmak için özellikle seçilmiştir.)umarım buraya kadar yazdıklarımla gülümsetebilmişimdir. amacım saygısızlık etmek değil, uzun zamandır sessiz ve sedasız takip ettiğim siten ve sen ile ilgili duygularımı paylaşmak adına idi. umarım samimiyetim ve sözlerim yanlış anlaşılmamıştı. yardımcı olabileceğim durumda burda hazır ve nazır bulunmaktayım. bilginize...sevgilerimle hem de kucak dolusu...ayşem www.pecetedennotlar.blogspot.com

Tijen dedi ki...

zuhal'cigim ben geçenlerde ritter sport diye bir markanin hindistancevizli çikolatasini kesfettim. h. cevizini seviyorsan tavsiye ederim (baska türleri de var ama onlari tatmadim). ben de çikolataci oldum ya!!!
tijen

Banu Ucak dedi ki...

Zuhal biz özledik ama seni... Bak buralardan ayrılmıyoruz kedi gibi :)
sevgiler,

Adsız dedi ki...

Zuhal ablacığım hepimizin hayattan bezdiği ve sıkıntılı zamanları oluyor. Bu gibi zamanlarda dostlar imdadımıza yetişiyor. Şu kısacık ömürde ölümden öte hiçbirşeyin olmadığını bu genç yaşta öğrendim.En önemlisi evladını kaybetmenin acısı başka birşeye benzemiyor. Onun için hayat hiçbirşeye üzülmeye değmiyor. Ne güzel siz dostlarınızla güzel muhteşem diyebileceğim zaman geçirmişsiniz. Her zaman yüzünüz gülsün resimdeki gibi. Sevgilerimle,