Pazartesi, Ağustos 13, 2007

KARNAVALIMIZ 1 YAŞINDAAAAA.......;)))


Bu güzel ve enfes pasta sevgili arkadaşım bloğumun isim annesi hepinizin de yakından tanıdığı Pastacı Burcu'cuğuma ait.Sevgili Burcu bana unutulmaz bir doğum günü sürprizi hazırlamıştı geçtiğimiz günlerde;)
Canım arkadaşım çok yorulmuştu gerçekten enfes leziz mamaların bulunduğu bir masa ile bizleri ağırladı evinde;)Bizleri diyorum çünkü tanıdığım bütün blog sahibi arkadşlarımı da davet etmişti;)Canım arkadaşım o kadar zarif ve ince ruhlu biri ki pastamı bile son dizimin konseptinde hazırlamıştı;)
Diğer blog arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ederim ;)
Hepiniz o kadar şeker ve tatlısınız ki yüreğinizdeki güzellikleri bir kez daha sergilediniz;)Sizleri çooook seviyorum;)
Önce o muazzam leziz masada kimler vardı şöyle bir bakalım ne dersiniz;)
Şunu söylemeliyim ki hepimiz büyük bir heycanla fotoğraf çekme çabasında olduğumuzdan birarada resmimiz maalesef bulunmuyor;(

Evet ilk resim fotoğraf çekme çabasında olan sevgili arkadaşlarım;)Ufuk Mutfak'ta sevgili UFUK'cuğum,Kırmızılı esmer güzeli bayanımız Mutfak'ta Hoş Seda'nın maharetli SEDA'sı ve gerilerde nezaketle önce siz sonra ben fotoğraflarım diyen Sevgili Pastacı BURCU'cuğum;)veeee enfes masamız detaylarını diğer fotoğraflarda yakından göreceksiniz;)Şimdi diğer konuklarımız;)

Nihayet sıra bana geldi diyip makinası ile masayı görüntüleyen sevgili Burcucuğum;)Hemen yanında eh birazda sizleri görüntüleyelim ama diyen sevgili arkadaşım Peçete'den Notlar sevgili AYŞEM'ciğim;)
Aaaa beni gönül rahatlığı ile görüntüleyebilrsin diyen sevimli sevimli bakan sevgili arkadaşım Hanimiş IŞIL'cığım;)
Sen izin almadan beni nasıl çekmeye çürret edebilirsin diyen eli belinde olan ama çekilmesinden de çaktırmadan oldukça mutlu ifadeye bürünen sevgili arkadaşım da Pasta malzemeleri.com sevgili BERNA'CIĞIM;)))

Aaaaaa Ayşem sen kızları çekersen bende seni çekerim amaaaa diyen sevgili Seda ve OHhhhhh ne iyi ettinde sende onu görüntüledin diyen arkadaşımda sevgili HİLAL'ciğim (Hilal henüz blog sahibi değil ama üzüm üzüme baka baka kararırmış;)Bizim aramızda biraz daha olursa onu da blog sahibi yaparız;)))
Efendiiiiim sıra geldi muhteşem masamızaaaaaaa....

Tarfiler yavaş yavaş veriliyor blogları takip etmenizi öneririm,çünkü şimdi göreceğiniz tüm mamalar birbirinden lezzetliydi;)

Fırınlanmış Fesleğenli Domates dilimleri

Çikolatalı lezzet ve enerji topları;)

Limonlu Minik Cheese Cake

Peynir ve biberli tuzlular

Kabaklı-Peynirli kiş

Peynir Dlgulu salatalık dilimleri ve avakado dip soslu rokalı pastırmalı kanepeler

Salam kaşarlı Sandviçler-Zeytin ezmeli cips-patates salatası

Sevgili Ufuk'cuğumun da hünerli ellerinden çıkan şık şıkıdım Kısır;)

Sevgili Ayşem'ciğimin kendileri mini ama lezzeti kocamaaaan olan limonlu-haşhaşlı kekleri;)
Mesajları süprizleri kutlamaları ile beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim;)
İYİ Kİ VARSINIZ;)

VEEEEE SON RESİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sizlerle tam 1 yıldır birlikteyiz huzurlarınızda Bloğumun isim annesi benim en büyük destekcim ve kardeşim olsa inanın bu kadar çok sevebilirdim dediğim kişi Sevgili Pastacı Burcu'cuğuma çok çok teşekkür ederim şimdiye kadar yaptığı tüm sevgi dolu içten yardımları dostluğu ve kardeşliği için;))
Canım Burcu'cum İyiki varsın;)


EVEEETTT PASTAMIZI KESME ZAMANIIIIIIIIIIII
HEPBİRLİKTE YENİ MAMALARLA GEÇİRECEĞİMİZ NİCE YILLARAAAAAAAA....


42 yorum:

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Zuhal Hanım,
Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. Tatlı paylaşımlarınız hiç bitmesin.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

canımmmm o guzel gund keske bende orada olabilseydim.artık uzaklardan yetinicez:)))karnavalını ve seni kutluyorum
Tarçın

Adsız dedi ki...

Uzun bir aradan sonra bu sabah baktığımda doğumgünü fotoğraflarınla karşılaşmak ve ilk yorumu bırakan olmak güne güzel başlamam için bir neden oldu. Pastacı Burcu sayesinde doğumgünün hakkında fikir sahibi olmuştuk fakat resimler bu kadar detaylı değildi. En kısa zamanda tariflerini bekliyoruz. Tekrar iyiki doğdun, seni bekleyen senelerde herşeyin sağlıkla ve gönlünce olması dileğiyle...

Esra Kars dedi ki...

ZUHAL HANIM MERHABA.DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.GEÇ OLDU BİLİYORUM AMA ÖZELLİKLE SİZİN DOĞUM GÜNÜ PARTİNİZLE İLGİLİ YAZI YAZMANIZI BEKLEDİM KUTLAMAK İÇİN.SİTENİZİ SÜREKLİ TAKİP EDEN BİRİ OLARAK YAPTIKLARINIZA HAYRAN OLMAMAK MÜMKÜN DEĞİL SANIRIM :)YENİ YAŞINIZDA DA HERŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİYLE...
YENİ TARİFLERİNİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.
www.benimutfagim.blogspot.com

Adsız dedi ki...

zuhal hanım günaydın iyi haftalar
doğumgününüz kutlu olsun nice yaşlara. pastanız da sofranız da mükemmel gözüküyor. burcu hanımın zevkine hayran kalmamak elde değil zaten. sşzde ekrandan daha genç ve güzel görünüyorsunuz:))hepinizin ellerine sağlık. salatalık dolgusunun ve avakado oslu pastırmaların tarifini bekliyorum. pasta ve yemeklerinizle hem göze hem mideye karnaval yaşatıyorsunuz. sayfanızın takipçisiyim. başarılarınızın devamını dilerim

hilal imrak dedi ki...

senin o muhteşem yazılarını okudum ve bende bir blog açtım:)
tekrar iyi ki doğdun iyiki seni tanıdım güzel yürekli insan
sevgiler
hilal

fidaneli dedi ki...

zuhal hn doğum gununuz kutlu olsun efendımm...herşey cok guzel görunuyor.. keske aranızda olabılseydımm.. hocam da ordaymıss:)) tarıflerınızı beklıyorum
sevgıler
fıdan

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsuun :) Blogunuzu yeni keşfettim. tarifleriniz ve fotoğraflarınız çok güzel. nice güzel ve uzun yıllara :)

Adsız dedi ki...

Ohhhhhh.. Afiyetler olsun, ellerinize, kollarınıza , yüreklerinize sağlık... İyiki varsınız, gözümüz ,gönlümüz ve mutfaklarımız bayram yapıyor.. Ne iyi ettinde doğdun sevgili Zuhal, günlerin hep yemyeşil, hep pespembe, hep masmavi, hep rengarenk geçsin.. Hayatının minicik bir bölümüne dokunabilmek ve o renklerden pay alabilmek çok güzel.. Bir kez daha kutluyorum.. Hep gül e mi? Gözüm üstünde:)))

Adsız dedi ki...

Blogunuzun dogum günü kutlu olsun Zuhal hanim,daha nice yillar, güzel blog calismalarinizin devam etmesi dilegiyle.Sevgiler,Senem.

Hülya dedi ki...

Ne güzel hepinizi bir arada görmek böyle...Burcu'ya bu hoş sürprizi için tebriklerimi gönderiyorum veeee iyi kiii doğdun iyi kiiii blog açtın....İyi ki seni tanıdım....

Sevgiler ve her daim güzellikler...

munevver dedi ki...

Karnavalla birlikte nice yıllara!
Nane Limon.

hayatkazanbenkepce dedi ki...

Daha önce doğum gününüzü kutlamıştım ancak karnavalınızın da 1 . yılı hayırlı uğurlu olsun.Daha nice yıllar sizle ve karnavalınızla beraber oluruz inşallah ...
Benim ve 7 yaşındaki ikizlerimin size hayranlığınızı anlatamam Zuhal ablası blogumda bunla ilgili bir yazım var ziyaret ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız .Yani biz 7 den 70 e sizi ve pastalarınızı takip ediyoruz.Güler yüzünüz ve tatlı diliniz hiç eksilmesin sizi çok öpüyoruz .
sevgiler...

İLKAY dedi ki...

Merhabalar,
Zuhal Hanım sağlıklı nice mutlu neşeli bir sene dilerim,
Tariflerinizi bekliyoruz gerçi dizi çekimlerinizden fırsat yoktur ama bizleri de ihmal etmeyin nolur!
Bu arada terlik ve/veya ayakkabılarınız nerede::))))
uzaktan da olsa neşenize, dostluğunuza katılıyoruz buradan...
hepinize sevgiler,
ilkay

Adsız dedi ki...

Zuhal'cigim seni ilk tanimam likörler sayesin de olmustu, o tatli sorularinla, o tatli yazilarinla beni ne kadar mutlu etmistin, hele likör paylasimlarin. Nasil zaman geciyor, bir gün bana bir sürprizim var diye yazmistin hatirlarsan, sürprizin senin güzel emeklerinle hazirladigin, senin gibi sicacik olan sitenmis. Ne kadar sevinmis ve mutlu olmustum bu site ile ilk tanismam da. 1 sene gecti daha nice nice senelere Zuhal'cigim. Sicacik yazilarin, o güzel paylasimlarin hic eksik olmasin.
Sevgilerimle canim

Adsız dedi ki...

Nice karnavallı senelere inşallah!!!
Sevgiler...

Damak Tadı dedi ki...

Karnavalını ve seni kutluyorum canım.Nice güzel senelere!!

Sevgiler..

Yaren dedi ki...

Dogum gününüz kutlu olsun Zuhal hanim, nice yillara.

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

merhaba zuhal aslında belki ablamı demeliyim:)nice mutlu senelere!!!
eğer siz olmasaydınız bu yemek bloglarını asla tanımayacaktım.sizi oktay ustanın programına cıkmadan 1 gün evvel şans eseri blogda görmüştüm sonra programı ızleyince aa dedim bu benim blogcum::)o günden sonra artık sizleri sık sık takip ediyorum pek çok arkadaşım oldu sayenızde yepyeni bloglar tanıdım izledim.ancak biraz mesaj yazmada tembellik ediyorum.hemen hemen her aksam bir turlarım sizi ama not bırakmadıgım ıcın farkında degılsınız.sanırım dızı yuzunden bu kadar ara verdınız.ama lütfen bizleri lezzetli tariflerinizden etmeyin.
artık benimde bir blogum var yavaş yavaş aktif olacak inşallah.sizin gibi olmak için çok çalışmam gerek sanırım.neyse beklerim sizleride .şimdilik hoşçakalın.bu arada dizideki performansınız için sizi tebrik ederim.

Tijen dedi ki...

Zuhal'ciğim,
Güzel yüreğin daha nice dost kazandıracaktır sana. Zuhal'in karnavalının da hiç bitmemesini diliyoruz elbet. El birliğiyle...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Zuhal Hanım hep birlikte nice yıllara! Bu paylaşımımız hiç bitmesin! Çok ypoğunsunuz sanırım ama ne olur daha sık yazın:) Kocaman öptüm sizi. Bu arada fotolarda çok güzel ve şık çıkmışsınız:))

Naşide Dönmez dedi ki...

nice nice nice uzun ve mutlu yıllara zuhal abla.pasta gerçekten diziyle son derece uyumlu olmuş.ne mutlu size ki bu kadar güzel dostluklar kurabilmişsiniz.sevgiler.naşide

Binnur A. Ö. dedi ki...

Sevgili Zuhal,
agız tadının yerinde oldugu nice nice seneler dilerim.
sevgiler

Adsız dedi ki...

ne kadar güzel mamalar yapmışsınız.imrenmemek elde değil.ellerinize sağlık.nice yıllara

Adsız dedi ki...

Merhabaaa....
Bloğunuzu açtığımda sayfanın başındaki resminizi görünce bu yüz bana bir yerlerden tanıdık geliyor ama nereden demeye kalmadan dizideki resminizi görünce inanın çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. Bu arada bloğunuz hayırlı olsun daha nice senelere hep beraber inşallah.

Özlem'den Sevgiler...

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Merhaba Zuhal hanim, öncelikle gecikmis olarak dogum gününüzü kutlamak istedim. Saglikli bir sekilde insallah nice nice yillara diyelim. Daha sonra ise güzel tariflerinizi ve sicak yazilarinizi özledim. Inanin hergün bakiyorum ama yok, yine yok yeni birsey diye. Yeni dizi calismalarinizdan dolayi cok yogun oldugunuzu tahmin edebiliyorum. Neyse, belki ileride yine eskisi gibi daha sik güncelleyebilirsiniz güzel sayfanizi. Karnavalinizin devamini dileyerek hoscakalin, selamlar ve sevgiler. Kevser

Ferhanca dedi ki...

Zuhal,doğum günün kutlu olsun.Neşeniz her daim bol olsun..Blogcular harikalar yaratmış gene yapanların ellerine sağlık..sevgiler..

NiNo dedi ki...

sayfanizida dizinizide zevkle takip ediyorum oyunculugunuza cicek taksiden beri hayrandim halada oleyim :D eh pastalar desen muhtesem kandilinizi kutlarim sevgiler mutlu bir omur sizinle olsun

hayatkazanbenkepce dedi ki...

Sevgili Zuhal Hanım ne zamandır yoksunuz .
Benim de bu seferki ziyaretimin sebebi hayırlı kandiller dilemek içindi.Kandiliniz mübarek , dualarınız kabul olsun.Bu mübarek gecede her şey gönlünüzce olsun diliyorum...
Sevgiler...

Hatice dedi ki...

merhaba, 1.yaşınız kutlu olsun, nice senelere güzel paylaşımlarınızın devamı dileğiyle...
sevgiler...

Alev dedi ki...

Sevgili Zuhal
Nice guzel karnavallara.. Dogum gunun kutlu olsun.

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Zuhal´cigim,
Blogunun birinci yasini kutluyorum.

Ayrica seninde gecmis dogum günün kutlu olsun.
Tüm güzellikler mutluluklar seninle olsun...
Sevgiler Sonia

Unknown dedi ki...

Çok tesadüfen gördüm blogunuzu ve gözlerime inanamadım nasıl yani dedim ya bir oyuncu blogmu yazıyor nasıl hoşuma gitti anlatamam ,sayfanız çok güzel,renkli ve lezzetli doğum gününüzün geçeli çok olmuş ama ben yeni gördüğüm için kutlarım,ben sizi ilk çiçek takside izlemiştim ve çok beğenirdim oyunculuğunuza diyecek yok aaa hala inanamıyorum sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ ZUHAL HANIM SİTENİZİ UZUN BİR SÜREDİR TAKİP EDİYORUM KESİNLİKLE OKADRA MARİFETLİSİNİZKİ ELLERİNİZE SAĞLIK DEEK İSTİYORUM AYRICA SİZİ EKRANLARDAN DA TAKİP EDİYORUM İLK OLAAK ÇİÇEK TAKSİDE SZİ İZLEMİŞTİM HERZAMNL BÖYLE GÜLERYÜZLÜ KALIN GERÇEKTEN EMEKLERİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR SİTE OLMUŞ UMARIM BUNDAN SORA DA AYNI HIZLA AYNI GÜZELLİKLERLE YOLUNUZA DEVAM EDERSİNİZ
SEVGİYLE KALIN

Yelda Özyurt dedi ki...

Sabirla aramiza donmeni bekliyoruz, artik bizi sevmiyor musun?:)
Gecen ramazan seninle ne guzeldi...

banu kırmızıgül dedi ki...

merhaba,
tarıflerınız ve o gulen yuzunuz cok guzel.
bayramınızı kutlarım saglıklı huzurlu bır bayram dılerım. sevgıler..

yemek dedi ki...

Zuhal Hanım, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram diliyorum.
Sevgiyle kalın...

bir dilim bir tutam dedi ki...

Zuhal'cim uzun zamandir yoksun.Insallah iyisindir?Bizi güzelliklerden mahrum birakma ne olur.Bu arada Tasindim!!! Blogspota gectim.Tabiki Arkadas listemede seni ekledim.Beklerim
Yeni adresim:
www.birdilimbirtutam.blogspot.coma.

Unknown dedi ki...

merhabalar sizmiydiniz zuhal yalçın ben sizin sitenizi hep ziyaret ederdim fakat kim olduğunu bilmeden ben sizi çiçek taksi dizisinden tanıyorum çok başarılı bir oyuncusunuz beğenerek seyrediyorduk.başarılarınızın devamını dilerim.bende beklerim.

Adsız dedi ki...

merhaba iyi geceler zuhal ablacım.inşallah sizin güzel tariflerinizle nice nice senelere..sağlıkla mutlulukla...güler yüzünüz hiç solmasın..sevgiler...fatmagül

Adsız dedi ki...

Zuhal ablacığım siteni çok beğendim herşey çok güzel tariflerinden faydalanacağım.ayrıca seni çok seviyorum.bende buralarda yeniyim banada beklerim.BOLBOLYİYELİM.BLOGCU...
ÇOK ÇOK ÖPÜYORUMMMMMM ELLERİNE SAĞLIK

edayurt dedi ki...

MERHABALAR..SİTENİZ İNANIN HOŞLUK..HATTA BİR SUNUMUNUZ COK İLGİNC GELDİ VE ALDIM SİTEME..ELLERİNİZE SAGLIK..DEGİŞİK OLAN SİTELER İLGİ ALANIM..BU VESİLE İLEDE BAYRAMINIZI KUTLUYORUM SEVGİLER ANKARADAN...